Suveranul cu mobil motorizat lovește din nou, Incident Finala Euro 2020 – Actualități – Cavaleria.ro

Salut! Săptămâna asta începem cu cazul doctorului din Gorj care în fiecare dimineață își făcea rugăciunea lui personalizată care suna cam așa: “Doamne, Maica Domnului, dă-mi sănătate, bani mulți, bine Lui. Aaa… ferește-mă de boală, ferește-mă de procurori.”
De ce își dorea domnul doctor să-l ferească Dumnezeu de procurori? Pai el este acuzat că nu voia să își trateze pacienții bolnavi decât dacă împingeau pliculețul cu bani.
Așa polițiștii au intrat pe fir și au descoperit în cabinetul lui bani cash suficienți cât să deschizi un club, dar și băutură și țigări, suficiente cât să alimentezi clubul apoi.
Zilele trecute a fost finala Euro 2020, iar englezii supărați pentru bătaia luată au vrut să se răzbune pe italieni, distrugându-le steagul de pe ambasadă. Doar că de la aburii alcoolului și de la supărare, misiunea lor a fost un eșec. Au distrus un steag, însă nu pe cel vizat. Vezi în clipul de mai jos povestea întreagă.
Din pățania englezilor am învățat că alcoolul nu e bun, însă nu și niște băieți de la noi din România, care după o beție pe o plajă din Tuzla s-au gândit să își îngroape prietenul în nisip până la gât. Nu cum făceam noi cu părinții pe plajă cand eram mici, ci în stil mafiot, cum vezi în filme, tot corpul băgat vertical în nisip și doar capul afară. Până aici poți spune că e o joacă, însă prietenii lui beți, au plecat și l-au abandonat acolo. Avem imagini video!
Cum se transformă un accident minor într-o problemă serioasa? Pai asta învățăm de la oamenii din Germania. Acolo, acum 20 de ani au scăpat de la o grădina zoologică șase păsări Rhea, iar oamenii au spus ca nu e nici o problemă, vine iarna iar păsările nu vor supraviețui. Doar că nu a fost așa, vă spun doar atât, au supraviețuit și s-au înmulțit frenetic, având în vedere că acolo nu există nici un animal prădător care să ajute la depopularea lor.
Și revenim la ale noastre, mai exact Cornel Cernoschi, tipul suveran care a fost arestat acum ceva timp pentru că își conducea mobilul sau motorizat cu propulsie mecanică fără să aibă permis sau vreun act. Ce credeți? Suveranul și-a executat pedeapsa și recent a fost eliberat. Însă cum era de așteptat s-a întors la vechile moravuri și… acum e arestat din nou.
Iar ultimul subiect abordat în episodul de azi este despre măsura luată de autoritățile din Tel Aviv pentru rezolvarea problemelor legate de rahatul cățeilor lăsat intenționat pe stradă. Vă spun doar că implică niște inspectori care vor colecta mostre și le vor face teste ADN. Vizionare plăcută!