Snoop Dogg a revenit în Bogata de Mureș – Actualități

Salut! Săptămâna asta am discutat despre noua campanie a lui Snoop Dogg, campanie care s-a desfășurat în mai multe orașe din lume, printre care și Bogata de Mureș. Și nu, de data asta nu a scris Snoop iar Bogata în loc de Bogota, de data aceasta a fost cu intenție chiar Bogata, Mureș. Cum a fost posibilă această campanie? Am explicat pe larg în clipul video de mai jos. 

 

 

Al doilea articol este despre un domn care a dorit să beneficieze de serviciile oferite de o damă de companie din Arad. La final, a refuzat să plătească iar domnișoara a chemat poliția. Nu vă mai zic decât că … se lasă cu amenzi mari și carantină. Povestea întreaga în clipul video de mai jos. 

Ultimul subiect a fost despre chinezul care a primit interdicție să mai meargă la un restaurant de genul mănâncă cât poți. Motivul? Pai omul mânca patru kilograme de creveți la o masă și bea câte 30 de sticle de lapte. Acum serios, tu l-ai mai lăsa în restaurantul tău? :))

 

 

La final, am dat răspunsul la întrebarea din episodul trecut, care era despre niște hoți din India care au furat cu totul o stație de autobuz. Evident, avem și o nouă întrebare pentru săptămâna ce urmează. Vizionare plăcută!