Și-a pierdut dinții pe Roller Coaster, A pierdut 26 de milioane de dolari – Actualități – Cavaleria

Salutare! Primul subiect de astăzi este chiar de la noi, din România. Un bărbat de 49 de ani din Dorohoi, județul Botoșani, este anchetat de poliție după ce și-a făcut a treia doză de vaccin. Profitând de aglomerația de la punctul de vaccinare, bărbatul s-a așezat la coadă și a reușit să se vaccineze înainte ca datele sale să fie verificate. Când a fost prins, omul a recunoscut tot, iar motivul pentru care voia să își facă chiar și a patra doză de vaccin este hilar.
Vorbim și despre o femeie din Los Angeles care a câștigat la Loto…26 de milioane de dolari. Ce noroc, nu? Nu chiar… pentru că nu a apucat niciodată să pună mâna pe bani. Curios de ce? Avem toată povestea în clipul de mai jos.
Nu foarte departe de doamna ghinionistă de mai sus, avem povestea lui James Dunham. Acesta a ieșit la o întâlnire cu partenera, într-un parc de distracții. Ce ar putea sa meargă rău? Ei bine, tipului i-a sarit proteza din gura… și dusă a fost. Imaginile video cu el sunt geniale! Gata! Vă las sa urmariti tot materialul! Vizionare plăcută!