Rugăciuni pe Facebook, Jocurile Olimpice, Tanc în subsolul casei – Actualități – Cavaleria.ro

Salut! Acum că tot suntem în spiritul Jocurilor Olimpice, o să începem exact cu acest subiect. Și avem câteva întâmplări din cadrul evenimentului de anul acesta. Prima este despre gafa unei televiziuni din Corea de Sud, a doua despre un boxer cu apucături de Mike Tyson, iar ultima e venită din partea unei luptătoare de Judo care reprezenta Germania. 

Germania s-a făcut remarcată în acest episod nu doar prin reprezentanta la Jocurile Olimpice, dar și prin cazul unui bătrân de 85 de ani care avea în subsolul casei un tanc, o armă antiaeriană dar și o torpilă. Ce făcea cu ele? Nici el nu știe, da știți cum e, mai pastrezi acolo în beci, că niciodată nu știi când ai nevoie. 

Într-o așa lume, cu siguranță avem nevoie de multe rugăciuni. De asta Facebook plănuiește să intre pe piața religiilor. Mai exact, platforma socială implementează un nou sistem de rugăciuni online. Doamne ajuta!

Binenteles că nu trece nicio săptămână fără să punctăm și noi. Din Gara de Nord un tren a plecat gol în timp ce călătorii așteptau pe alt peron. Cum e posibil așa ceva? Vezi în clipul de mai jos!

Pe final am discutat despre cum în Sardinia plouă cu Cocaină, despre un indian care doarme 300 de zile pe an dar și despre cea mai nouă rețetă de cârnați cu Kinder Bueno.

Vizionare plăcută!

https://www.youtube.com/watch?v=uqcuMOPp3CU