Review de Film – The Ranch – Sezonul 7

După cum am mai spus anterior, iubesc serialul The Ranch. Cu Sam Elliot în unul dintre rolurile principale și cu Ashton Kutcher care m-a surprins sincer la cum joacă, The Ranch este o experiență în egală măsură amuzantă și profundă. Cel mai surprins am fost când o situație dramatică dintr-un episod a reușit să îmi facă ochii să lăcrimeze un pic. Mai ales că cel care a reușit să facă asta a fost Ashton.

După aproape un an de așteptare, în sfârșit a venit și sezonul 7 pe Netflix. Pot spune din start că este la fel de bun ca și sezoanele anterioare. Slavă cerului că scenariul nu suferă de longevitate nedorită și că a rămas aceeași pasiune pentru povestea familiei Bennet. Unele lucruri se schimbă, altele rămân la fel. De exemplu, personajul lui Kutcher rămâne fidel tipologiei sale și în continuare cauzează probleme pentru toată lumea. Relația cu soția sa e practic un rollercoaster pe întreaga durată a sezonului. Când e caldă, când e rece, când fierbinte, când bocnă de gheață. Dar ce e de apreciat la acest idiot demn de iubit e faptul că are suflet și că luptă pentru ceea ce crede.

Image result for the ranch ashton

Beau Bennet, tatăl lui și fără vreun dubiu, vedeta serialului, are parte de o evoluție soft. Adică nu are parte de vreo revelație gândită cu voce tare sau vreun episod dedicat acestui eveniment, dar vedem asta foarte clar în comportamentul său. Iubirea sa nouă, Joanne, trece prin niște momente grele în ce privește sănătatea ei și prima ei reacție față de Beau nu este afectuoasă. Dar într-un final, vedem cu toții de ce Beau și Joanne sunt meniți să fie împreună.

Image result for the ranch sam elliott

Rooster din păcate este încă decedat, dar personajul care l-a înlocuit, Luke, m-a făcut să mă simt între două lumi. În primele episoade, relația lui cu Mary, dependenta de droguri, mi-a lăsat un gust amar și sincer, speram să iasă amândoi din poveste la un moment dat. Dar ușor, ușor, Luke a început „să se dea pe brazdă” și să reintre în grațiile familiei Bennet. Cât despre Mary, sper să văd episodul cu înmormântarea ei în curând.

Image result for the ranch luke

Personajul despre care se vorbește cel mai mult și este omniprezent, adică ferma în sine, trece printr-o schimbare de la care nu se mai poate da înapoi, iar în pofida personalității sale din sezoanele anterioare, Beau este cel responsabil pentru asta.

Image result for the ranch the farm

Sfatul meu e să îi dați cu binge la sezonul 7, iar dacă nu ați văzut serialul până acum, luați cu pâine, fiindcă nu știți ce vă așteaptă.