Reducerile de iarnă continuă în magazine

La doar câteva zile de la intrarea în noul an, majoritatea magazinelor au dat startul reducerilor de iarnă. După vânzări mari, datorate perioadei sărbătorilor, a venit timpul să scape de hainele de toamnă-iarnă și să facă astfel loc primelor colecții de primăvară. Ca de obicei, primele valuri de reduceri au fost ceva mai timide, cu reduceri afișate de 50-60%, dar care nu se simt atât de dramatic în prețul final. Așa că, după cum știi deja, ca să prinzi oferte bune, care să merite cu adevărat, ai de așteptat.

Ei bine, dat fiind faptul că a trecut aproape o lună de la începerea oficială a reducerilor, zic că este momentul să începi să faci unele cumpărături. Evident, cu măsură. Nu te arunca să-ți cumperi haine și accesorii doar de dragul reducerilor. Fii cumpătat, cumpără aproape de stilul și de hainele pe care le ai deja, iar în acest fel ajungi să-ți multiplici ținutele, nu doar numărul de haine. Pentru că da, poți să ai multe haine, dar ținute puține. În schimb, dacă alegi să-ți cumperi întotdeauna hainele în funcție de ceea ce ai deja acasă și să adaptezi stilului tău, vei ajunge să ai mai multe ținute decât haine. Lucru care sunt sigur că te avantajează și te bucură.

Într-un material anterior ți-am vorbit despre reducerile din magazinele online. Încă sunt valabile, deci le poți lua în calcul și pe acestea. Apropo! Mare atenție la email-urile care te anunță că nu știu ce magazin online are reduceri colosale la produse scumpe în general. Multe dintre acestea sunt false, magazinele online nu există, iar produsele sunt de cele mai multe ori fake. Verifică cu atenție magazinul, produsele, iar dacă ceva nu ți se pare în regulă, analizează cu mare atenție și nu te avânta la cumpărături. Există cazuri în care plasezi comanda, aștepți o perioadă, iar magazinul online dispare subit.

Un alt sfat pe care ți-l pot da este legat de alegerea magazinelor și de strategia de cumpărături. Multe magazine fizice au și variantă online și chiar aplicații. Poți începe prin a-ți face liste de cumpărături online, ca mai apoi să cauți în magazine și să probezi produsele alese. Spre sfârșitul soldărilor, cele mai multe produse le găsești în mall-urile mari, importante. De exemplu, la Afi Cotroceni și Băneasa Shopping City găsești cele mai multe produse. Însă, nici mall-urile mici nu sunt de neglijat. Aici ai șansa să găsești unele produse care în magazinele mari sunt deja sold out. Strategia pe care o folosesc eu este aceea de a începe cu mall-urile mari, apoi cu cele medii, iar la final îmi încerc norocul cu cele mici, mai puțin populare. De multe ori am avut surpriza să găsesc produse la care nici nu speram, la prețuri foarte bune. Poți la fel de bine să ceri într-un magazin să-ți comunice în ce alt loc găsești același produs, dar dimensiunaea potrivită. Nu ezita să ceri detalii de acest fel, vei avea doar de câștigat.

Hai să vedem împreună ce produse am selectat și ce recomandări de data asta.

Haine de exterior

Reducerile de iarnă Reducerile de iarnă

Îți recomand să te uiți cu prioritate după haine de exterior precum parka, paltoane și jachete lungi cu puf. Prețurile sunt mult mai generoase decât la început de sezon, iar un model simplu, atemporal îți va fi un bun aliat o lungă perioadă de timp. Poți astfel economisi sume importante de bani.

Pulovere

O altă categorie de produse scumpe în plin sezon sunt puloverele, cardiganele și în general tricotajele. De la 499 de lei, de exemplu, îți poți lua un cardigan surpadimensionat din lână cu doar 149 de lei. Și, la fel ca și hainele de exterior, tricoturile sunt elemente pe care le poți purta fără probleme mai multe sezoane la rând.

Încălțăminte

Investește într-o pereche bună de ghete! O să-mi mulțimești mai târziu dacă alegi de data asta o pereche bună de ghete impermeabile, bine construite și comode. Indiferent că porți sau nu ghete este bine să ai în dulap în caz de nevoie. Nu te zgârci la bani și fă o investiție într-o pereche de calitate. Te vei bucura de confort termic pentru mai mult timp, iar investiția crede-mă că se justifică.

Tricouri și accesorii

Sfatul meu este să iei în calcul aceste elemente vesimentare la final de cumpărături. Nu-ți irosii banii pe tricouri și accesorii. Multe dintre ele nu sunt scumpe nici în timpul sezonului, iar în general tricourile și bluzele sunt elemente vestimentare de consum pe care nu le porți atât de mult. Canalizează-ți atenția și bugetul pe elementele vestimentare scumpe, și păstează un buget mai mic pentru hainele care în general sunt mai ieftine. Evident, dacă vrei să faci o investiție într-un tricou de brand pe care ți-l dorești, nu ezita.