Produse pentru mașina ta – Black Friday 2019

Numa’ mâine nu-i poimâine și o să dai zăpada la o parte de pe mașină. De aceea ți-am pregătit o listă bună cu anvelope, kit de iarnă dar și aspirator portabil, printre altele, pe care să le cumperi astăzi, de Black Friday.

Anvelope TIGAR WINTER 185/65R15 88T 

Nu sunt cele mai strălucite ca aderență ori silențiozitate, dar sunt mai sigure decât cele de vară folosite iarna. 99 de lei este prețul pe care eMAG.ro îl anunță de BlackFriday.

 

Mașină de găurit și inșurubat (bormașină) cu acumulator Bosch EasyDrill 1200. Genul de sculă care-ți poate economisi ore dacă ai lucruri de montat la mașină, în garaj sau prin casă. Trusa ideală pentru mobilă sau dat găuri ușoare prin pereți.

Scaun auto Comfort KINDERKRAFT. 270 de lei este acest scaun pentru copil bun de la 9 până la 36 de kilograme. Da, sunt scaune mai bune pe piață dar va costa doar 99 lei pe 15 noiembrie. E mai bine decât să-ți lași copilul liber printre scaunele din față. Poate fi folosit și pe post de înălțător, până la 12 ani.

Acest aspirator Bosch e deja în portbagajul mașinii mele. N-am timp să ajung la spălătorii, așa că în cinci minute de aspirat mașina și e perfectă. Are putere mare dar trebuie să te miști repede în cele 16 minute cât ține bateria.

 

Kit de iarnă cu lopată, racletă, perie de zăpadă, lichid de dezghețare și cabluri de curent. Nu-ți dai seama cât de utile îți sunt, decât atunci când îți lipsesc, așa că nu mai sta pe gânduri.

9695.ro. Acest site se ocupă cu pachete de asistență rutieră. Ești acoperit atunci când mașina se strică, rămâi fără combustibil sau baterie. În funcție de pachetul ales, beneficiezi și de cazare. În mod normal, cel mai scump pachet anual costă 350 de lei pentru autoturisme mai noi de zece ani.

Carte despre motocliclism, Classic Motorcycles the Art of Speed. E cadoul ideal pentru un pasionat de motociclism. O carte ilustrată superb, în engleză care e chiar acum la reducere de blackfriday pe elefant.ro. 112 lei.