Primul Mustang Mach-E din România! Testat, aprobat! – Cavaleria.ro

Acesta este primul Ford Mustang Mach-E din România. Nu, nu este cumpărat din reprezentanță, cel puțin nu de la noi ci este adus din Germania de unul din urmăritorii noștri. Ne-a contactat și ne-a întrebat dacă vrem să o testăm. Desigur că am spus da, mai ales că mașina a fost alegerea fiicei sale. Ea și-a dorit o electrică.

Acum, despre mașină sunt multe de spus, dovadă clipul de aproape 50 de minute de mai jos. La fel ca orice mașină electrică nu este perfectă, are mici neajunsuri și lucruri care sper să fie rezolvate pe viitor, însă admir faptul că Ford a pus mai multă energie și timp în construcția ei, decât alte branduri care scot doar motorul termic de pe o platformă existentă și o umplu de baterii în portbagaj. Mustang-ul de la care pleacă acest Mach-E a suferit destul de ulte modificări, și prima pe care o observi este că s-a transformat într-un crossover. Dacă asta cere lumea, nu poți să te opui, nu? Nici măcar dacă sacrifici mult din aerodinamică și implicit din autonomia bateriei.

Este rapidă, e stabilă la drum lung și mai ales la viraje, este conectată și o poți controla și porni chiar și de pe telefon și are foarte mult spațiu de depozitare. Nici o familie normală cu doi copii nu va simți lipsa de spațiu. Ba chiar portbagajul frontal este mai încăpător ca cel de la Tesla și poți să îl transformi și în frigider la nevoie. Torni niște gheață și pui berea și micii în față. Stai liniștit, apa se scurge prin canalele speciale sub mașină.