Polițiști concediați pentru că se jucau Pokemon Go în timpul serviciului – Actualități

Salutare! Sper că în 2022 să avem parte de mai multe zâmbete și mai puține vile sparte de revelion. S-au întâmplat destul de multe în această perioadă marcată de trecerea dintre ani iar în acest episod am discutat pe rând despre fiecare.  Atât din interes de muncă, cât și din interes personal (Locuiesc în s1, București ; A venit apa caldă? A venit da-i rece!) am abordat subiectul preotului din Motru care a fost chemat să se roage pentru rezolvarea unei avarii la o conductă de apă. Nu am aflat dacă părintele a reușit să repare avaria cu puterea rugăciunii, însă o minune tot a înfăptuit acolo. Avem imagini cu părintele făcător de minuni în clipul video de mai jos.

 

 

Iar dacă lumea nu era deja suficient de nebună, Alexa, asistentul virtual de la Amazon, i-a recomandat unei fetițe de doar 10 ani să facă “provocarea penny”. Nu știți ce e “provocarea penny”? Păi implică un ștecher băgat în priză pe jumătate și un copil cu o monedă în mână. Mă întreb, oare tot Alexa le-a recomandat celor din Motru să cheme un preot pentru repararea conductei?

 

 

Doi polițiști din Los Angeles au fost concediați după ce au fost prinși că în loc să intervină la un jaf, ei se jucau Pokemon Go. Aceștia nu răspundeau la apel când dispecerul încercă sa ia legatură cu ei pentru a intervenii la un jaf din apropiere pentru ca erau prea ocupați să caute cu mașina de serviciu un Snorlax. Nu știi ce e un Snorlax? Vezi în clipul video de mai jos. 

Nu uitați că în fiecare luni pe canalul nostru YouTube avem seria de live-uri cu jocuri Kahoot de cultură generală, jocuri la care vom premia câștigătorii în fiecare ediție. 

Vizionare plăcută!