Poliția și Photoshopul, Mafiotul cu canal de YouTube, Dragoste ciudată – Actualități – Cavaleria.ro

Salut! Primul subiect este bineinteles de pe plaiuri mioritice. Suceava, mai exact. Din nou. Recent, peste o mie de elevi au beneficiat de activități de prevenire a delicvenței juvenile, dar și despre importanța respectării măsurilor de siguranță în contextul pandemiei. Problema este că profesorul lor, cel care ar trebui să le fie model, nu purta mască. În pozele oficiale trimise de către cei de la poliție către presă, aceștia au încercat să acundă aceasta greșeală. Cum? Au modificat pozele și i-au pus profesorului “o mască” într-un program de editare. Însa “lucrătura” lor a fost atât de slabă, încât și un copil și-ar da seama de această încercare nereușită. Apoi avem cazul unui traficant mafiot urmărit internațional, care a fost prins din cauza pasiunii lui, gătitul. Cum este posibil? Este o poveste foarte amuzantă pe care am dezbătut-o pe larg în clipul de azi.
Iar dacă tot a venit vorba de gătit, să vedeți ce tort a primit o mireasă din USA în ziua nunții, asta după ce a bifat greșit câteva căsuțe când a făcut comanda. O poveste amuzantă, și cu final fericit.
Tot din categoria “dragoste cu năbădăi” este și cazul unei femei din Franța care după câteva decepții amoroase a început să se îndrăgostească de…obiecte.
Iar la final, vă arăt o veveriță care fură colete și fuge cu ele, dar și o furnica care încearca să fure un diamant. Probabil avea datorii la furnicile cămătari. Mai jos aveți clipul cu toate aceste povesti dezbătute pe larg. Vizionare plăcută!