Noua Skoda Fabia, Genesis Vine În Europa și Oppo Vrea Să Facă Mașini

Skoda Fabia nu a fost niciodată un model wow, sau unul de referință în clasă, dar totuși s-a vândut bine datorită faptului că deși nu face ceva anume foarte bine, le face pe toate decent. Azi a fost dezvăluită a patra generație a modelului și deși poate nu ți se pare important, e totuși un model de bază pentru Skoda și vine cu câteva premiere cum ar fi ceasuri digitale sau o gamă de motorizări fără diesel.

Genesis este brandul de lux al celor de la Hyundai, care până acum nu s-a vândut în Europa. Americanii, rușii sau arabii se bucură deja de modele Genesis din 2015, însă producătorul de-abia acum a anunțat că va intra și în Europa. Și e foarte mare șansa să aibă succes, dat fiind faptul că modelele sale se bat de la egal la egal cu modele echivalente ale unor producători cu zeci de ani de experiență în spate.

Un alt anunț important făcut săptămâna asta vine din China unde producătorul de telefoane Oppo și-a anunțat interesul pentru a intra în industria auto. Nu avem foarte multe detalii, însă e foarte probabil să fie interesat să producă mașini electrice (și posibil autonome), după modelul celor de la Huawei, Xiaomi, care la rândul lor probabil s-au inspirat de la Apple. Ah, da, și avem și o poveste amuzantă din Vietnam.