My friend Pedro – Gameplay și Impresii

My Friend Pedro este un joc care se trage din moși, strămoși, a genului shoot’em up. Adică mergi de la stânga la dreapta ecranului, împuști și treci mai departe până termini o rundă. Suna destul de simplu, dar mecanicile de gameplay ale jocului sunt fenomenal de bine făcute, iar factorul de distracție trece de 9000.

https://youtu.be/wvAuAQwYJHw

My Friend Pedro este publicat de către Devolver Digital. Dacă ați jucat Hotline Miami 1 sau 2, vă poate suna cunoscut numele „publisher-ului”. În joc, intri practic în rolul lui Deadpool și o banană pe nume Pedro îți spune că trebuie să elimini tot ce îți iese din cale, fiindcă aparent nu îți amintești nimic din trecutul tău. Nu este o poveste care o să vă dea pe spate, iar ca lungime, jocul durează undeva la aproape 4 ore de gametime. Dar nu vă faceți griji, raportul preț calitate merită pe deplin după părerea mea. Iar dacă după ce l-ați terminat, mai vreți să-l jucați, se poate rezolva. Scopul din joc constă în scorul pe care trebuie să îl ții cât mai mare. Iar dacă prima dată nu ai ajuns la cel mai mare scor posibil, poți relua fiecare rundă în parte și să înveți toate smecheriile și să le legi într-un lanț de combinații sau combo-uri, ca să îți atingi țina dorită.

După cum veți vedea și în clip, m-am distrat la maximum cu My Friend Pedro și despre asta e vorba la urma urmei. Cu ce impresie rămâi despre un joc, atunci când l-ai terminat sau chiar dezinstalat. Spuneam mai devreme despre raport calitate preț fiindcă nu l-am primit gratis de la Devolver, ci l-am cumpărat cu banii mei și nu am fost dezamăgit. Bine, asta și fiindcă sunt fan a genului acestuia de jocuri video. Cum ai putea să nu fii, atunci când joci cu Deadpool și poți încetini timpul ca în Max Payne?