VIDEO – Marian Andrei este Triplu Campion la Viteză în Coastă

Marian Andrei CNVC 2017

Marian Andrei pe care îl cunoașteți deja cu toții, cel puțin așa sper, a reușit ceea ce părea la început un vis. Să termine un sezon complet în Campionatul Național de Viteză în Coastă 2017. Nu numai că a terminat sezonul fără probleme tehnice sau de altă natură, dar a terminat pe podium: campion la debutanți, campion la grupa A1 și campion cu echipa Yacco Racing. Așadar, triplu campion.

În lumina acestui rezultat, am decis să facem o cronică a acestui sezon și să relatăm experiența noastră și a lui Marian la ultima etapă CNVC din acest sezon, derulată la Poiana Brașov. A fost cea de-a opta cursă din calendar, iar colegul nostru a participat la șapte dintre cele opt etape. Echipa Cavaleria a plecat spre Poiană la bordul unui Volvo XC60 R-Design, acompaniat pe traseu de Cavalero-mobilul, cu maximum de entuziasm și voie bună pentru un weekend plin de adrenalină.

Revenind la curse, începem cu o scurtă trecere în revistă a parcursului lui Marian în acest sezon. Totul a început cu o dorință mai veche, care s-a materializat în urma unei întâlniri întâmplătoare cu team-managerul Yacco Racing. De acolo, Marian și-a căutat sponsori și a reușit în doar două zile să-și găsească parteneri pentru acest sezon. Planul era să înceapă din prima etapă cu un Citroen C2R2, dar amânarea primei etape l-a pus în fața ”frigiderului”, după cum l-a botezat. Prima cursă l-a pus pe primul loc la debutanți și pe trei la grupa N1. Un parcurs încurajator, care a fost urmat de alte victorii, toate muncite și pline de surprize. Marian v-a relatat aici cum a fost fiecare cursă, iar acest material nu va face excepție, pentru că avem mai jos un video în care se întâmplă acest lucru.

Până să aflăm ce va fi în sezonul următor, este timpul să urmăriți experiența noastră la ultima etapă de viteză în coastă din acest an.