Idei de ultim moment pentru seara de Revelion

Pentru cei care nu s-au grăbit să caute oferte pentru seara dintre ani, ne-am gândit să compunem o listă cu câteva petreceri din oraș. Fie că vrei să ieși la un club, la un restaurant sau preferi petrecerile în aer liber, nu-ți face griji. Am găsit câte o ofertă pentru fiecare pretențios.

Hit Revelion 2018

Revelion

Cei mai fredonați artiști și cele mai ascultate formații românești de pop, dance, rock și R&B urcă duminică, 31 decembrie, pe scena din Piața George Enescu, la Hit Revelion 2018, cea mai mare petrecere de revelion din Capitală.

Revelion Berăria Germană

Revelion

Dacă vrei ceva diferit pentru ultima seară din 2017, balul mascat organizat de Berăria Germană București este o idee bună pentru tine. Meniu all inclusive, muzică live și Dj, trupe de dans și invitați special și open bar.

Mandalay Lounge

seara de Revelion

Meniu și bar all inclusive plus muzică live și DJ, toate pe ritmuri orientale de tarabană și daburka. Prețul biletului 250 de lei.

Revelion la Pub Journey

Pub-ul Journey de lângă piața Amzei propune o petrecere care te costă 280 de lei intrarea și care include aperitive, fel principal, desert, șampanie și tort la miezul nopții. Playlist-ul este gândit să-ți aducă aminte de Vama Veche, iar consumația de la bar este separată. Mâncarea este servită în regim de bufet suedez, deci s-ar putea să fii nevoit să fii pe fază dacă vrei să și mănânci ceva. Am pățit-o în trecut într-un alt local, știm ce vorbim.

Revelion la Fire Pub

Pub-ul Fire are un preț de 175 de lei de persoană pentru petrecerea de Revelion, iar acesta include accesul, un loc la masă și meniu compus din aperitiv, fel principal și desert. Șampania de la miezul nopții este inclusă, dar consumația de la bar este separată.

Revelion Club Fabrica

Fabrica are două programe de revelion, separate pe etaje. Noi ți-l propunem pe cel de la etaj, care include muzică reggae, d&b, hip hop, dubstep, alternativ și altele. Intrarea costă doar 40 de lei, dar include doar șampania de la miezul nopții și ”ronțăielile”, după cum descriu chiar ei. Mai departe de atât, plătești la bar și te descurci.

Revelion Bamboo

În ciuda evenimentul neplăcut de la începutul anului, pe când clubul a ars până la temelie, Bamboo organizează petrecere cu ocazia anului nou. Cine ar fi crezut? Petrecerea dintre ani o să aibă drept gazde speciale artiști precum Pepe, Delia și Doina Spătaru. Intrarea te costă 300 RON, asta dacă nu dorești masă. Dacă totuși vrei să stai relaxat la masă trebuie să plătești 750, 1000, 1500 sau 2000 de euro, pe lângă intrare. Un singur lucru trebuie să mai menționez. La o singură masă se pot așeza maximum opt persoane. Asadar, dacă te știi un amator al cluburilor, rămâne doar să fii prezent.

Revelion la Palatul Parlamentului

Dress Code – Glamour Party. Invitat special Ștefan Bănică. Locația Palatul Parlamentului. În doar trei fraze am reușit să descriu perfect una dintre cele mai cochete petreceri dintre ani. Bine, am omis prețul. Tarifele se împart strict după așezarea meselor. Mai sunt disponibile doar trei din cele trei variante, pachetul VIP fiind rezervat în totalitate. Cel mai scump rămâne pachetul GOLD, la 855 RON de persoană iar cel mai ieftin, cel STANDARD, la 690 de RON.

Revelion la Palat

Pentru cei care vor să intre în noul an într-o atmosferă de poveste, înconjuraţi de lux, mâncăruri şi băuturi fine, Revelionul la Palatul Ghica, de pe Calea Victoriei, poate fi o alegere bună. Un bilet costă 550 de lei sau 750 de lei. Organizatorii spun că mai au doar câteva locuri libere.

Palatul Știrbey

Domeniul Stirbey oferă un plus de confort, prin crearea unui spațiu amplu, destinat evenimentelor private sau corporatiste, orchestrate în condiții de siguranță discreție și bun gust, cu opțiuni diversificate și tehnologie de ultimă generație.

Noaptea dintre ani se contureză ca o petrecere de poveste, cu mult stil, muzică incredibilă și mâncare delicioasă aleasă cu grijă de Chef Antonio Passarelli, cel mai bun bucătar italian din România. Miki and Live Band Orchestra te așteaptă să te distrezi într-o noapte cât pentru un an întreg la Domeniul Stirbey.