Greșeli la locul de muncă, Nuntă în avion, amendă 5 vaci și o capră – Actualități – Cavaleria.

Salut! În episodul de astăzi am discutat despre nunta la înălțime tinută de un cuplu din India. Pentru a evita măsurile impuse de autorități pe timpul pandemiei, aceștia au închiriat un avion și au petrecut acolo alături de peste 160 de invitați. Au avut chiar și o echipa completă de cameramani. Avionul arăta exact ca metroul din București la oră de vârf. Avem imagini filmate chiar în toiul petrecerii.
Am povestit puțin despre greșeli la locul de muncă, și oh boy, avem o poveste foarte amuzantă cu un tip care s-a apucat să sape în grădina unor oameni. Doar că oamenii respectivi nu comandaseră acest serviciu… Cum de a ajuns să facă găuri în grădina unor necunoscuți? Foarte amuzantă povestea, am dezbătut-o pe larg și avem imagini filmate chiar de băiatul în cauză, dar și unele filmate chiar de șeful lui. Ce credeți? S-a supărat șeful? Sau s-a amuzat și el?
Următorul subiect este cazul unei femei din Franța care le făcea cumpaărăturile părintilor ei.
Într-o zi, primește mesaj de la aceștia că doresc sa le mai cumpere pateu din acela bun… doar că femeia nu le cumparase nici un pateu. Vă spun doar atât, ea era iubitoare de animale. Restul poveștii îl găsiți în clipul de mai jos.
Am discutat puțin despre femeia care a aflat că soțul ei are o a doua familie citind ziarul local, dar și despre cum soția fostului președinte din Zimbabwe, Robert Mugabe, a fost amendată cu cinci vaci și o capră pentru că și-a îngropat soțul în curtea casei și nu a respectat tradiția. Vizionare plăcută!