Ghost of Tsushima și alte jocuri pentru vară

Pană de idei, nu mai știi pe unde să pleci prin vacanță? Vrei să stai acasă luna august? Hai că-ți dau eu idei de călătorit prin alte lumi paralele unde nu există pandemii iar pacea e doar în mâinile tale. Așa că, iată 3 jocuri tari pe care să le joci pe consola ta Playstation 4.

Și-ncep cu jocul care mi-a consumat ultimul weekend. Ghost of Tsushima. Nu sunt fan jocuri single-player. Nu le urăsc dar nu reușesc să intru în starea necesară să mă apuc de ele. Și-apoi când am chef de câte unul, nu reușesc să le termin. Doar că, Ghost of Tsushima m-a ținut în priză de la momentul în care am calibrat brightness-ul până când am dat de șapte ori save să mă asigur că e totul ok înainte să opresc consola. 

Ghost of Tsushima… Dacă ai mai jucat Assasins Creed știi deja la ce fel de joc să te aștepți. Dar, cam aici se opresc chestiile comune. Nu merită să-i spui că-i clonă de Assasins Creed pentru că nu e. Ghost ești tu Jin Sakai sau Lord Sakai, un samurai din cei 80 care ar trebui să oprească invazia mongolilor pe insula Tsushima. Invazie care a avut loc și-n realitate în anul 1274.

Dar, nu e singurul titlu exclusiv pentru Playstation:

The Last of Us Part II

Ghost of Tsushima

Marvel’s Spider-Man

Marvel’s Iron Man VR

God of War

Days Gone

GT Sport

Dreams 

Ratchet&Clank

Frantics

Astro Bot Rescue Mission

Hidden Agenda

Uncharted 4: A Thief’s End

Uncharted: The Lost Legacy