Cele mai bune modele de geantă pe care să le porți

A venit din nou momentul să vorbim despre ținute și accesorii pentru noul an de liceu sau studenție. Într-un material anterior ți-am dat câteva idei de ținute, iar astăzi m-am gândit să vorbim despre geantă. Fie că începi generala, liceul, facultatea ori primul tău job, un astfel de accesoriu îți este mai mult decât folositor. De aceea este important să alegi unul care să răspundă nevoilor tale, să fie comod și nu în ultimul rând, să se potrivească stilului tău vestimentar. Ai la dispoziție mai multe variante, iar alegerea unui model ține strict de nevoile tale.

Ghiozdan sau rucsac

Geanta

Deși la prima vedere ai crede că sunt unul și același lucru, ei bine între cele două există unele mici diferențe. Spre deosebire de rucsac, ghiodanul are un corp tare ceea ce reprezintă un avantaj major. Greutatea este distribuită pe toată suprafața coloanei datorită spatelui dur, ceea ce reprezintă nu doar un confort sporit, dar și previne apariția unor probleme ale coloanei. De asemenea, cărțile, caietele și toate obiectele depozitate în interior sunt bine protejate datorită pereților tari. Ghiozdanul este recomandat pentru copii din clasele primare, dar și pentru cei care sunt nevoiți să transporte multe lucruri. 

Geanta

Pe de altă parte, rucsacul are un corp moale ușor de adaptat și este mai popular în rândul adolescenților.

Există o mulțime de modele, culori și chiar unele smart. Dacă ai de gând să-l folosești o perioadă lungă de timp și știi că vei transporta lucruri multe și grele, este important să fie foarte comod și bine construit. Verifică cusăturile și îmbinările, iar la capitolul materiale este bine să eviți pielea sintetică. 

Geanta Tote

Tote bag este un model de geantă pentru bărbați extrem de populară. Cu un model simplu, extrem de versatil, acest tip de geantă este ideal pentru cei care au de transportat puține lucrurile și au nevoie de acces ușor și rapid la interior. Elegantă și versatilă, geanta tote poate fi asortată cu ușurință mai multor tipuri de ținute. Este ideală pentru laptop, portofel, o agendă și alte câteva accesorii simple. De asemenea, poate fi purtată și în mână datorită toartelor lungi. Este o alegere bună pentru studenți, dar și pentru cei care trebuie să meargă la job cu laptopul.

Servieta

Pentru mulți bărbați este singurul model de geantă acceptat. Fie că vorbim de oameni de afaceri sau despre cei care lucrează cu acte, dosare și alte hârțoage, servieta este un accesoriu nelipsit. Este cu siguranță cea mai bună alegere când bine vorba de stocat acte și hârtii în general, însă este de evitat atunci când ai nevoie să transporți mai multe lucruri. În primul rând datorită faptului că majoritatea se poartă în mână, iar asta le face incomode atunci când devin prea grele. De asemenea, așa cum am mai spus, în cazul în care depășește o anumită greutate este indicat să fie purtată pe ambii umeri pentru a nu interveni unele probleme ale coloanei vertebrale și implicit ale posturii. 

Voi ce tip de geantă purtați?