Fosta iubită i-a înscenat înmormântarea, Cel mai sărac deputat român – Actualități – Cavaleria.ro

Salut! Primul subiect de săptămâna aceasta și cred că cel mai amuzant este cazul domnului deputat AUR Călin Balabașciuc. Domnul deputat care este și președintele organizației de tineret a AUR, a fost prins recent că a trecut în declarația de avere zero venituri.
Reporterii s-au ținut scai de el să-i rupă o declarație și până la urmă au reușit… însă era mai bine pentru el să fi fugit. Printre puținele cuvinte pe care le-a scos a spus lucruri precum : “Nu am ce să declar în declarație, sunt un tânăr am 24 de ani!”
Sau în momentul în care reporterii l-au întrebat de ce fuge, s-a oprit și le-a spus: “Nu fugim nimeni”. Avem imaginile video în clipul de mai jos, și crede-mă, sunt delicios de amuzante.
Am dezbătut pe scurt și cazul colegului său de partid, Ciprian Ciubuc, care a scris recent în declarația de avere că singura lui sursă de venit sunt alocațiile celor doi copii.
Apoi, avem un caz extrem de amuzant al unei tipe care era înselată de iubitul ei. Ce face să fie povestea amuzantă este că el a ajuns la pușcărie, iar telefonul lui pe care vorbea cu amanta a rămas la ea. Ei bine, de aici vă las imaginația să zburde către cele mai malefice planuri de răzbunare și vă garantez că nu vă puteți duce nici cu imaginația atât de departe cât s-a dus ea cu faptele. Povestea întreagă în clipul de mai jos.
Tot din aceeași categorie a oamenilor infideli, avem și povestea lui Serena Kerrigan, o tipă care și-a prins iubitul că o înseala după ce acesta a comis o greșeală demnă de filmele cu proști. Vă dau un indiciu, Live Photos pe Iphone. Nu v-ați prins? Trebuie să vedeți povestea întreagă, avem chiar și poza buclucașă care l-a dat de gol.
Iar pe final ca să încheiem într-o notă pozitivă, avem imagini cu o fată care a participat la evenimentul de absolvire. Cu masca pe față și toate cele necesare. Doar că după multe ore de stat în soare, internetul spune că a început să arate ca țestoasele ninja. Curios? Vezi toată povestea în clipul ce urmează! Vizionare plăcută!