FILM 2018 | Ocean’s 8: Jaf cu Clasă

Mult așteptata producție „Ocean’s 8: Jaf cu Clasă” este aici în sfârșit. Fanii Sandrei Bullock o pot revedea pe aceasta alături de Cate Blanchett, Mindy Kaling, Awkwafina, Sarah Paulson, Bohham Carter dar și Rihanna. Acestea sunt cele opt protagoniste ale celui mai mare jaf pus la cale de Debbie Ocean, interpretată de Sandra Bullock. 

Alături de prietena și partenera Lou Miller, aceasta reunește o echipă de profesioniste în domeniu pentru a da lovitura cea mare. În urma unei selecții riguroase, aceasta își face o echipă din femei frumoase, dar și pricepute, fie la bijuterii, la hoții mărunte sau chiar în design vestimentar. De ce a ales în felul acesta echipa? Am să te las pe tine să descoperi. 

Dacă ar fi fost vorba de o echipă de bărbați, cu siguranță am fi vorbit fie de câteva sute milioane de dolari, bani cash, fie de o mașină ori de o armă de distrugere. Însă, dată fiind echipa de femei, ținta nu putea fi decât un colier. Și nu orice bijuterie. Ci una de 150 de milioane de dolari, purtată de actrița Daphne Kluger, interpretată de Anne Hathaway care va fi starul evenimentului anului – Gala Met. Planul pare perfect, tote detaliile sunt puse la punct, iar totul se întâmplă la vedere. Însă, unele amănunte, dar și situații neprevăzute vin să schimbe total planul. Pe lângă distribuția de excepție, spectatorii vor fi surprinși de apariția unor celebrități internaționale precul Zyn Malik, Kim Kardashian sau Anna Wintour.

Când vine vorba de acțiune și imagine, filmul este destul de bine structurat, are momente amuzante, dar și momente de tensiune. M-a suprins plăcut ideea unei echipe de femei, bine antrenate dar și cu idei îndrăznețe. Efectele speciale se ridică la nivelul anului 2018, dar în nici un caz nu poate fi vorba de ceva spectaculos. Totuși, per total, filmul este bun și merită văzut. Dacă nu pentru acțiune, măcăr pentru frumoasele actrițe.

Filmul este disponibil de astăzi, 22 iunie 2018, în toate cinematografele din România. Apropo, cred că ți-ai dat seama că poți să îți iei și iubita, da?