Era să fie operat din greșeală… Actualități – Cavaleria.ro

Salut! Săptămâna asta a fost de pomină! Primul subiect este despre cazul unui bărbat din Turcia care, după cateva beri cu amicii, s-a rătăcit într-o pădure, iar mai apoi s-a alăturat echipei de căutare care-l căuta chiar pe el. Da, am zis bine… el făcea parte din echipa care-l căuta chiar pe el. Cum a fost posibil? Am dezbătut tot subiectul pe larg în episodul de mai jos.

 

 

Dacă nenea din primul subiect a fost norocos și s-a ”regăsit” atât de repede, un bărbat de 93 de ani din județul Bacău a reaparut la poarta familiei care îl credea mort de 30 de ani. Ba chiar îi făceau parastas an de an. Unde a fost omul? Nu știm nici noi și nici el, dar am dezbătut mai pe larg tot subiectul în clip.

 

 

Tot de la noi din România vine și al treilea subiect. Un bărbat din Brașov a mers la spital pentru a asista la nașterea fiicei lui. Dintr-o eroare, omul era cât pe ce sa fie operat de apendicită. Știm cu toții că totul e posibil în spitalele de la noi, dar firul acestei povești este prea amuzant să nu vezi cum au decurs lucrurile. Povestea întreaga în clipul de pe YouTube.

 

 

La final, continuăm cu noua rubrică introdusă unde interacționăm cu urmăritorii și unde v-am lăsat răspunsul corect de la întrebarea de săptămâna trecută. Vizionare plăcută!