Electrocasnicele vitale pentru casa oricărui domn

Un pas vital în procesul de reinventare a locuinţei tale este calcularea unui buget decent în care să te încadrezi, însă mulţi uită să includă în această sumă electrocasnicele vitale pentru casa oricărui domn. Adică acele aparate care ne aduc pe toţi în secolul XXI şi fără de care ne-am găsi într-un mare impas. Pe lângă clasicul aragaz şi prietenul lui, frigiderul, bârlogul masculin are nevoie şi de alte mici lucruri care să-l facă mai practic şi mai locuibil.

Esspresor

Dacă îţi place cafeaua, şi ştim că îţi cam place, ai nevoie de un esspresor. Decât să îţi începi ziua cu o cafea proastă de la automat sau cu una excesiv de scumpă de la nu ştiu ce cafenea de hipsteri, mai bine stai liniştit acasă şi să te bucuri de o cafea gustoasă în timp ce te uiţi la ştiri. În felul ăsta, pe termen lung, scuteşti nişte bani serioşi, iar un alta avantaj e că ştii mereu ce fel de cafea consumi şi cum e făcută. Pe piaţă se găsesc tot felul de esspresoare, cu preţuri şi designuri diferite, deci cu siguranţă îţi vei găsi modelul perfect. Adaugă-l pe lista electrocasnicelor vitale pentru casă!

Smart TV

Ştim cu toţii că epoca televiziunii clasice stă să apună, însă un Smart TV este mai mult decât pare. Îl poţi conecta la aproape orice dispozitiv inteligent, însă îl poţi folosi şi pentru scopul lui iniţial, din epoca de tub cinescopic a televiziunii. Pentru ca el să participe activ şi la ambientul casei tale, îţi recomand să alegi unul cu un design cât mai “sleek” şi, dacă vrei să mai scuteşti din spaţiu sau dacă îţi doreşti un aspect minimalist, îl poţi monta chiar pe perete. Alege un suport care să se şi miste, pentru cazul în care, de exemplu, se adună gaşca ta la meci sau gaşca ei la Game of Thrones. Că poate ai o femeie, zic. Pentru o locuinţă inspirată într-un stil mai apropiat de clasic, poţi monta şi o ramă elegantă de tablou în faţa ecranului. Doar cu mileul de la mama şi cu bibeloul chinezesc în formă de peşte, sincer, nu ştiu ce să mai faci în epoca asta. 

Sistem audio, Sound Bar sau Home Cinema

Electrocasnicele vitale pentru casa

Un cinefil adevărat are nevoie de un Home Cinema, de un Sound Bar sau măcar de nişte boxe omeneşti, pentru că filmele preferate să prindă viaţă şi acasă. Pe lângă caracteristicile tehnice care trebuie puse în acord fin cu gusturile şi cu nevoile tale, sistemul tău audio trebuie să se încadreze şi în frumosul peisaj al locuinţei. Dacă eşti adeptul stilului minimalist, cu forme curate şi linii simple, atunci ai noroc. Mărcile de prestigiu aleg de regulă cam acelaşi tip de design pentru sistemele lor. Dacă îţi place mai mult stilul clasic, poţi camufla sistemul audio cu ajutorul unor piese de mobilier. Inspiraţie să fie!

Sandwich-maker

Electrocasnicele vitale pentru casa

Dacă până aici discutam despre electrocasnice care să îţi îmbunătăţească locuinţa şi să te ajute să te bucuri mai mult de timpul petrecut acasă, acum vorbim despre ceva indispensabil pentru grota masculină: strategicul sandwich-maker. Îl poţi găsi la preţuri chiar modeste, însă acest mic electrocasnic va deveni în scurt timp preferatul tău, pentru că va transforma banalele tale sandwichuri insipide şi reci în nişte gustări fenomenale, delicioase, cu aspect chiar profesionist.

Prize şi becuri Smart

De la telefoane şi de la mai sus-amintitele televizoare, tehnologia smart a cucerit şi domeniul iluminatului, în consecinţă şi pe cel al alimentării cu energie. Cu ce e diferit un bec smart? Ei bine, el poate emite lumină colorată în mii de nuanţe şi poate fi programat cu ajutorul unei aplicaţii să se aprindă şi să se stingă la ore exacte. De asemenea, îl poţi seta în modul pentru dormit sau pentru citit. Destul de cool, nu? Priza smart poate fi şi ea programată se alimenteze cu energie doar în anumite intervale, poate controla intensitatea luminoasă din locuinţă, iar dacă eşti cu adevărat pasionat de tehnologie, ar trebui măcar să te gândeşti la un model de priză wireless. Preţurile sunt chiar decente.

De la alegerea culorilor şi a moblierului, până la electrocasnicele vitale pentru casa oricărui domn, să îţi personalizezi locuinţa nu va fi niciodată un proces uşor, însă rezultatul final te va face să te simţi mândru. Tehnologia a evoluat fenomenal de mult şi de rapid, iar pasul logic următor a fost să cucerească şi gama modestă a electrocasnicelor. În consecinţă, depinde numai de tine când şi în ce măsură o să îmbini utilul cu plăcutul.