AI BANI ”DE SPART”? – Cumpără INTELIGENT

Ți s-a stricat telefonul, laptopul, mașina de spălat ori frigiderul? Te-ai săturat de problemele pe care ți le face actualul gadget, de erorile pe care ți le dă telefonul ori computerul. Pentru că te respecți și îți dorești ce este mai nou și mai bun o să fugi repede pe internet să cauți cel mai nou model, și probabil cel mai scump. Dar oare merita?
Tehnologia nu avansează atât de repede pe cât crezi, iar modelul pe care l-ai ochit nu o să îți facă decât o mare gaură în portofelul în care deja bate vântul. Criză, recesiune? Ai văzut cât costă o plasă de cumpărături anul acesta?

Stai liniștit, nu îți vând nimic, ba chiar îți dau gratis informații despre cum să economisești bani atunci când vrei, sau trebuie, să îți cumperi un gadget nou. Sunt ponturi simple, pe care probabil le știai, ori nu, și care poate te vor pune pe gânduri când vrei să dai cu cardul pentru cel mai nou telefon, cel mai nou și mai tare laptop, cel mai mare televizor, ori cea mai deșteaptă mașină de spălat cu ecrane OLED de 5 inci pe care îți arată și vremea.