Duster nou, Bugatti nou

Am observat că sunt printre voi foarte mulți fani Dacia așa că prima știre despre care vorbim astăzi este legată de Dacia Duster. Oficial se deschid comenzile pentru Dusterul facelift.

Dacă parchezi prin sectorul 5 din București destul de des, să ai grijă la zonele unde nu este permisă parcarea pentru că s-au propus noi taxe pentru ridicarea mașinilor. 100 de lei pentru ridicare, 100 pentru transport, 100 pentru prima zi în care stă la sediu.

cu siguranță ai auzit de Nissan 370Z, versiunea mai mica, mai acceptabilă la preț a faimosului Nissan GT-R. S-a lansat oficial noul model, ce îl înlocuiește, numit Nissan Z. Din fericire tot cu un V6 vine de 3 litri, dar de data aceasta dezvoltă 405 cai putere și un cuplu de 475 nm.

BMW merge All-in prin proiectul BMW UK BEV destinat producției de baterii pentru mașinile electrice cu autonomie mare și primesc o finanțare de 26,2 milioane de lire sterline din partea industriei auto şi a guvernului britanic. Ce înseamnă asta pentru noi? O concentrare și mai mare asupra modelelor electrice.

Cea mai interesantă știre pentru copilul din tine este despre Bugatti Bolide, o masina strict pentru circuit bazată pe Chiron, dar la un total alt nivel.

Vezi mai multe în clipul de săptămâna aceasta: