Cum să NU te duci să dai examenul pentru permisul auto – Actualități

Hello! Săptămâna asta am început cu cel mai viral articol de pe plaiurile noastre mioritice, și anume, cazul polițistului din IPJ Giurgiu care a înaintat o cerere către șeful lui, cerere prin care cerea un porc de 160 de kilograme de crăciun. Cel mai probabil ați văzut deja cazul, însă trebuia introdus și într-un episod din “Actualități” pentru posteritate. 

Am discutat despre băieții care vindeau substanțe interzise și chiar le livrau dându-se drept curieri pe bicicletă. Foarte amuzante codurile pe care aceștia le foloseau să comunice, dar și felul în care s-a desfășurat arestarea. în momentul în care polițiștii scotoceau prin casa celui vizat, la ușa lui apăreau clienții, iar aici, din nou, este o fază hilară, însă vă las să o descoperiți singuri în clipul video de mai jos. 

Tot în aceeași notă, avem și un tânăr de 24 de ani din Zalău care susținea examenul pentru permisul auto. Total întâmplător, și fără a se gândi la ce urmează, un echipaj de poliție l-a tras pe dreapta cu scopul să-l treacă pe tânăr prin primele emoții ale unui control de rutină. Nici nu vă gândiți ce au descoperit, vă zic decât că tânărul are dosar penal acum și nu va mai putea susține examenul auto din nou. 

Alt tânăr din Germania care se pregătea să devină șofer, pentru că era în întârziere, s-a gândit să meargă cu mașina până la locul unde urma să susțină examenul auto. Polițistul examinator a fost încântat de punctualitatea omului, însă nu și de faptul că a comis o ilegalitate. Ce a pățit? Vezi în clipul video. 

Am discutat și despre cei 25 de moldoveni care au fost opriți la granița din Austria, unde li s-a confiscat peste o tonă de mâncare din bagaje iar la final am răspuns la întrebarea de săptămâna trecută, dar am pregătit și o nouă întrebare. Vizionare plăcută!