Cum m-am lăsat de fumat și mi-am schimbat viața?

Salut. Azi vorbim serios. Vreau să-ți povestesc cum am reușit să îmi schimb total viața în ultimele luni. Am trecut de la un stil de viață total greșit la unul, cred eu, mult mai bun.

Am renunțat la fumat și la sucuri și am trecut prin toate problemele pe care le ai în momentul în care iei o astfel de decizie. De la o masă pe zi la trei și două gustări și foarte multă apă. A fost un proces lung și cu piedici, dar cu destulă motivație am reușit să ajung unde îmi doream.

Cea mai importantă parte este cu siguranță alimentația, iar aici am avut probleme din cauză lipsei de timp sau a faptului că nu mai aveam chef de gătit. După o zi grea, de cele mai multe ori preferam să dau o comandă de pizza față de ceva făcut de mine cu gândul la sănătate. Am reușit să pun aproximativ 17 kg pe mine și să ajung de la 66kg la 83kg, dar evident că am mărit și procentul de grăsime.

Acum a venit însă oportunitatea de a testa un serviciu pe care l-am mai folosit și în trecut, doar că pe perioade mai scurte. Lifebox.ro îți dă posibilitatea să scapi de tot stresul și timpul pierdut la cumpărături sau în timp ce gătești și îți livrează toate mesele dintr-o zi dis de dimineață. Meniurile sunt gândite de un nutriționist împreună cu bucătarul lor și îți poți alege dintre cele 8 variante disponibile, în funcție de necestitățile tale. Fie că e vorba de o dietă vegetariană, fară porc, keto sau complet vegan.

Eu am ales meniul Sport cu 3000 kcal pe zi. Îți explic mai multe în clipul de mai jos.