Cum am jucat Asphalt 9 și Minion Rush pe telefon și PC

Astăzi discutăm despre Asphalt 9: Legends și Minion Rush. Mare atenție, deoarece pe lângă telefoane, ambele jocuri rulează ireproșabil și pe aproape orice tip de PC

Asphalt 9: Legends arată genial

Image result for asphalt 9 legends

Asphalt 9: Legends este un joc cu o istorie impresionantă. Primul joc din serie, Asphalt Urban GT a apărut în 2004. Acum, la 15 ani după lansare, seria este mai prevalentă ca niciodată, iar Asphalt 9 a fost downloadat de peste 10 milioane de ori. Nu degeaba, fiindcă jocul este excepțional pentru un titlu de telefon. Am putea susține că grafica este demnă de un joc de PC sau console. Asta fiindcă geometria din joc este din belșug, estetica hărților chiar este muncită, iar pachetul complet nu are cum să nu te impresioneze. Modelele 3D ale mașinilor arată mega impresionant pentru mobile. Regăsim reflexii destul de convingătoare, de asemenea lumina și umbrele sunt foarte bune, efectele vizuale se clasează la un nivel extrem de ridicat, iar în final, avem rezoluția. Care îmbină toată experiența vizuală din Asphalt 9 la culmi greu de atins. Experiența mea cu jocul mă face să spun asta: TE PRINDE!

Minion Rush – excelent pentru cei mici

Image result for minion rush

Acum e timpul să pășim în universul din Despicable Me. Deoarece urmează Minion Rush, un joc pe telefon de tip runner. Adică alergi, precum bătrânul Temple Run. Aparent, acesta a fost downloadat de peste 900 de milioane de ori! Deci nu e glumă cu piticii ăștia. Jocul este destul de ușor la început, dar vă asigur că ulterior vă testează aptitudinile la nivelele superioare pe care le veți debloca ulterior. În aceste nivele de durată scurtă, atmosfera jocului pune accent pe voie bună și pe distracție. Este colorat, grafica este ok, deși mi-aș fi dorit texturi mai bune la îmbrăcăminte. Lumea este randată destul de bine pentru un astfel de joc, geometria obiectelor din nivele este de asemenea ok, și pentru mine, aceste texturi de rezoluție scăzută intră în contrast cu estetica mai mult decât acceptabilă din restul jocului.

Așa că indiferent dacă vrei să joci Asphalt 9 sau Minion Rush, le găsești pe amândouă pe dispozitive Apple, Android sau PC prin Windows Store.