Până apar cele mai tari jocuri video de anul acesta, m-am gândit și la un top cu cele mai așteptate seriale din 2019. Eu mi-am ales preferatele și le-am trântit într-un clip. Nu am să mă lungesc la vorbă, și vă spun din start că printre ele sunt Game of Thrones, Watchmen, True Detective, Peaky Blinders și Stranger Things.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

După mai mult de opt ani, în sfârșit se termină cea mai puternică dramă care ne-a încântat vreodată ecranele. Serialul în care mor toate peronsajele principale și nimic nu e ce pare. Mai ales dacă vorbim despre relațiile nepotrivite dintre rude. Frați și surori sau mătuși cu nepoți. Dar lăsând indignarea personală la o parte, abia aștept să înfulec fiecare episod în parte, chiar dacă HBO le va da cu porția. Din punctul ăsta de vedere, Netflix se adresează exact inimiii doritorilor de binging. Cine mai are răbare săptămâni întregi pentru un sezon?! Sincer aș aștepta să se adune, dar știu că nu voi rămâne neatins de spoilerele colegilor sau a internetului. Meme’s are coming!

Tot în aceași manieră aștept și noul serial Watchmen, alături de sezonul trei din True Detective. La primul m-am uitat fără să respir ori să mă duc la baie. Subiectele dezbătute în primul bat perfect la ușa psihicului meu. Și am deschis-o cu cel mai mare zâmbet posibil. Fiindcă existențialismul abordat și concluziile filosofice din scenariu sunt pur și simplu geniale. Iar eu rezonez cu mare parte din ce spunea personajul lui Matthew Mcconaughey. Din păcate, nu, nu spune a’right, a’right, a’right! Dar o spun eu în clipul de mai sus și la cumva, l-am făcut și pe el să o facă.

Noul sezon care va fi pe BBC Two cu Peaky Blinders este altă experiență vizuală pe care abia o aștept. Dar pe lângă acești oameni cu accent Brummie, mai am pe listă și producția mea preferată de pe Netflix, Stranger Things sezonul 3. Ei bine, cam atât cu partea tehnoredactată, căci vă las cu clipul de mai sus. Spor la vizionat și vă aștept în secțiunea de comentarii.

You Might Also Like

One comment

  1. 1

    Eu abia aștept noul sezon din Mr. Robot. Este vorba despre un hacker schizofrenic foarte priceput care distruge cea mai mare companie din lume, sperând să ajute oamenii. Acest lucru a dus la prăbușirea economiei. Adevărul este că hackerul este doar un pion în toată povestea, el fiind supravegheat de oamenii din umbra care i-au permis să facă asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.