Și-a schimbat numele în John Cena, Cine e fiul prințului Charles? – Actualități – Cavaleria.ro

Konichiwa prieteni! În episodul de săptămâna asta am discutat despre cazul deja viral al presupusului fiu al prințului Charles. Papaa, heelp father, help! Bine, fiul prințului Charles dacă ne luăm după articolele din presă, dar eu m-am uitat puțin dincolo de acestea și vă arăt cine este cu adevărat Big Tima, tipul care a interpretat personajul respectiv. Evident că totul era doar o glumă. Help father, heeelp!
Apoi, tot de la noi din România, am pus sub lupă cazul celor de la Piața Romană, care au fost prinși că pasau pe geamul mașinii un plic cu 40.000 de euro. Pe lângă plicul respectiv au fost prinși și cu o sacoșă de rafie plină cu 320.000 de euro. Ce? Credeați că în România se cară banii cu genți Gucci că în videoclipurile cu rapperi?
Iar dacă polițiștii din cazul de adineauri au acționat prompt, în Botoșani găsim polul opus.
Un polițist de acolo este acuzat că a dus cu mașina de serviciu la bancomat un om care nu avea la el bani cash pentru șpagă. Credeți că asta e de râsu-plânsu? Se poate și mai rău, dar vă las să descoperiți singuri în episodul de mai jos.
La Bistrița? Oh da, acolo îl avem pe “Dorel” de săptămâna aceasta. Autoitățile bistrițene au construit o pistă de biciclete, ceea ce de apreciat. Nu e de apreciat faptul că au construit-o în locul zonei pietonale. Iar oamenii acum au doar 50 de centimetri pe unde pot circula. Iar pista de biciclete nici măcar nu e folosită pentru că pe ea sunt mașini parcate.
Destul cu articolele de la noi! Ultimul, și cel mai amuzant de săptămâna asta, este din Marea Britanie, acolo unde un baiat și-a schimbat numele la beție în John Cena. Iar dacă asta vi se pare nebunie, avem ceva și mai delicios. Tot în UK, tot un băiat, și-a schimbat numele, tot la beție, în Celine Dion. Crede-mă, trebuie să vezi episodul ăsta! Vizionare plăcută!