Cinci ținute inspirate de vedete

Primăvara este aici, așadar ne putem îndrepta atenția spre haine lejere, încălțăminte și accesorii colorate. Vitrinele magazinelor sunt tot mai pline de culoare, iar strada s-a umplut de ținute care mai de care mai interesante. Cu siguranță simți nevoia unui refresh, iar cel mai simplu și eficient mod pentru a-l obține este să apelezi la câteva elemente noi, în trenduri. Ți-am pregătit, așadar, un material cu câteva sfaturi utile în acest sens, pe care îl poți citi aici.

Cum strada și vedetele sunt în topul surselor de inspirație, am făcut o selecție cu cele mai bune abordări.

James Harden and PJ Tucker

Două abordari cumva diferite, dar în același stil. Din punct de vedere vizual, ținutele celor doi sunt în antiteză. La Harden punctul central al ținutei este în partea inferioară, adică la pantaloni, în timp ce Tucker atrage atenția cu pardesiul roșu-oranj. Fără doar și poate, ținuta celui din urmă îmi place mai mult. Cu siguranță, un astfel de element vestimentar poate scoate din banal orice ținută cât de simplă. Îmi place, de asemenea, lanțul cu pandantiv masiv. La fel,  vipușca pantalonilor. Totuși, aș fi preferat să văd o pereche de sneakerși simpli care să nu concureze din punct de vedere vizual cu pardesiul. La Harden, pe de altă parte aș fi eliminat borseta purtată pe diagonală. Nu-mi place nici culoarea și nici cum structurează ținuta. Mai ales că vorbim despre un model mare pe pieptul bluzei, iar breteaua nu face altceva decât să-l încarce și să-l acopere.

Martin Freeman

O ținută simplă, o paletă de culori foarte bine aleasă. Este genul perfect de abordare pentru o ieșire la film, în oraș sau pentru orice altă situație care nu necesită vestimentație ieșită din comun. Îmi place foarte mult combinația de culori, iar pantalonii cu acest croi drept nu doar că arată foarte bine, îi pun în valoare proporțiile.

Dan Stevens

Uite aici curaj și asumare. Costumul fucsia Paul Smith, alături de o pereche de pantofi alb negru, reprezintă cu siguranță o abordare îndrăzneață. Este genul de ținută cu care să te afișezi la o petrecere în aer liber sau la un eveniment special. Deși pantofii sunt cumva în antiteză cu restul ținutei, abordarea nu mă deranjează, mi se pare chiar interesantă.

Hasan Minhaj

ținute inspirate de vedete

Îmi este greu să mă decid dacă îmi place mai mult această ținută, ori cea de mai sus, a lui PJ Tucker. Un asamblu curat, o abordare foarte simplă, evidențiată de jacheta bomber supradimensionată. Este un exemplu bun pentru cei care preferă ținutele simple, dar cu un plus de stil. Poți înlocui jacheta bomber cu una din denim, cu patch-uri, una cu broderii sau un blazer colorat.

Orlando Bloom

ținute inspirate de vedete

De asemenea o abordare simplă, dar la care elementul central este cămașa. O ținută complet neagră, o cămașă de asemenea neagră, imprimeu cu inimi roșii, alături de câteva brățări. Atât de simplu.