VIDEO – 5 CC – Patul cu climă bizonică și dispozitivul care gravează cu laser

Atenție, atențiune la cele cinci chestiile cool de astăzi. Ne-am stors puțin creierii să le găsim, așa că ia de fii atent. Măcar de dragul meu. Începem cu grătarul care sfârâie mititeii și fleicile fără să aibă nevoie de combustibilii clasici numiți cărbune sau lemn. Fără să scoată urmă de fum. Se numește SolSource, iar asta vine de la faptul că sursa lui de energie este sfântul soare de pe cer. Sistemul devine operațional la o oră după ce astrul zilei răsare și încetează să mai funcționeze cu o oră înainte de apus. În rest, poți să-l pui la treabă chiar și dacă ești înconjurat de nămeți. Soare să fie, pentru că oglinzile concave concentrează aproximativ 600 de wați de putere pe friptanele tale. Energie moca și nepoluantă, ce să mai!!

Vine toamna. Știu, nici mie nu-mi place. Însă am soluția perfectă pentru nopțile reci ce urmează să ne îndrepte oasele. Numele miracolului pe care sigur l-ai implorat cu ochii injectați de nesomn este BedJet și constă într-un aparat de climatizare care-ți suflă în pătură aer la temperatura potrivită. Adică rece, dacă afară-i vară și te topești în așternut, respectiv cald, atunci când îți clănțăne dinții. Precizia aparatului este atât de mare, încât două dispozitive instalate pe același pat pot oferi căldură pe o jumătate și răcoare pe cealaltă. În doar trei minute, patul ajunge la temperatura optimă ca să-ți furnizeze cele mai plăcute vise.

Eh, iată și un dispozitiv dedicat înainte de orice artelor frumoase și moderne. Este vorba despre Cubiio, dispozitivul care gravează cu laser în aproape orice îi lași la îndemână, absolut orice îți trece prin minte. Imaginea trebuie încărcată în format digital sau pur și simplu desenată într-o aplicație pe smartphone. Apoi apeși pe un buton și te uiți cum desenul tău capătă viață. Proiectul are atât de mult succes încât a strâns peste 900 de mii de dolari pe Kickstarter, de vreo 45 de ori mai mult decât își propuseseră inițiatorii.

Grătarul fără cărbune

Adrenalină fără emoții

Șmecherie cu magnet

Patul cu „climă bizonică”

Laser artistic, frate!