VIDEO – 5 CC – Armă laser pentru țînțari și hăinuțele care nu rămân mici

Fă-te comod că am pentru tine cele mai noi chestii cool de pe planetă. Deschidem ediția de astăzi în forță, cu o armă laser care nimicește fără milă țânțarii care îndrăznesc să-ți tulbure somnul. Se numește Photonic Fence și este o armă parcă teleportată din viitor: radiolocația ei ultrafină depisteză țânțarii și apoi, cu un fascicul de laser, îi doboară dintr-o singură lovitură. Aparatul este capabil să distingă între țânțari și alte lighioane, inofensive, ba chiar e în stare să-și dea seama dacă țânțarul luat în colimator e mascul sau femelă. Laserul îi vaporizează aripile enervantei insecte, care se prăbușește la sol, de unde nu mai are cum mișca. 

Dacă ești părinte, cam câți bani cheltui pe hăinuțele pentru copii? Sunt convinsă că suficient de mult încât să te enervezi o dată la trei luni. Însă grație unei inovații geniale pe nume Petit Pli, hăinuțele cresc odată cu odorul tău. Mai exact, materialul este pliat din fabrică, printr-o tehnică specială, dar pe măsură ce copilul crește pe lungime și pe lățime, bluza sau pantalonii mai desfac un pliu ca să-l încapă. Și uite așa copilul tău se poate descurca până împlinește trei ani cu același rând de îmbrăcăminte. Unde mai pui că hăinuțele astea sunt impermeabile la apă și la vânt, pot fi spălate la mașină și nu au nevoie să fie călcate.

Nigel Stanford este un tip ciudat la prima vedere dar suficient de inteligent să ducă muzica programată la un cu totul alt nivel. Trupa lui este formată în totalitate din aparate industriale mecanizate – cu excepția, desigur, a lui. O mașinărie a fost programată să țină basul, alta să dea în tobă, iar o a treia să atingă delicat niște clape de pian cu degetele-i de fier. La chitară și la clape mai intervine, pentru pasaje de înaltă virtuozitate, însuși creatorul acestei formații, intitulate precum facultatea aia grea de la Poli, Automatica. Muzicienii ăștia-s din oțel de cea mai înaltă calitate, însă stilul abordat de ei n-are nici o legătură cu metalul și bate mai mult în dance, cu niște influențe de industrial.

Pentru restul chestiilor cool apasă butonul de mai jos și lasă-ne un comentariu dacă te simți inspirat.

Armă laser contra țânțarilor

Hăinuțele care nu rămân mici

Robo-zidarul

Hotel la purtător

Automatica