Cele mai tari clipuri din 2019

Poate părea un clișeu, dar mie mi se pare cât se poate de normal ca la finalul fiecăruia an să-ți faci o retrospectivă. Este important să fii sincer cu tine, să-ți amintești reușitele dar și greșelile făcute, lucrurile propuse pe care le-ai dus la bun sfârșit dar și cele de care ai uitat ori pur și simplu n-ai reușit să le îndeplinești. Așa că, în mod natural și noi ne-am îndreptat atenția asupra canalului nostru de Youtube, principala noastră platformă și am adunat cele mai bine vizionate și apreciate cinci clipuri de anul acesta.

Cele mai vizonate în 2019

Cel mai vizionat clip postat în 2019 este, evident, un clip cu o mașină. Prezentarea #buhnicimobilului a strâns nu mai puțin de 380.000 de vizionări la momentul în care scriu acest articol. De asemenea, clipul a fost pe placul multora dintre voi, strângând peste 7.000 de like-uri și doar 400 de dislike-uri. Pont! Are și o mulțime de comentarii… creative și haioase:)

Tot o mașină și tot una electrică ocupă și următoarea poziție. De data aceasta este vorba despre Audi e-tron. Cu 352,544 vizualizări clipul accelerează pe locul al doilea. 

Surpriză! Pe locul al treilea aveam… tot o mașină. Mercedes-Benz G500 a fost pe placul multora dintre voi, motiv pentru care a stâns 337,641 vizualizări și peste 6.000 de comentarii. Nu este deloc rău pentru o tablă de 136.000 de euro, așa cum i-a spus Marian.

În sfârșit, pe locul patru regăsim și altceva decât o mașină. Mai exact, tehnologie. Și nu orice clip despre tech, ci unul în care Radu vă explică motivul și urmările scandaului dintre SUA și China, mai exact despre interdicția colaborării Google cu Huawei și nu numai. Clipul a adunat 310,271 și 13.117 like-uri. Asta îl pune pe locul al doilea în topul clipurilor cu cele mai multe like-uri.

Al cincilea cel mai vizionat clip este cel dedicat lansării noilor iPhone-uri. 292,981 vizualizări a adunat clipul cu noile, pe-atunci, iPhone 11 și iPhone 11 Pro/Pro Max. 

Cele mai apreciate în 2019

FaceApp îți fură datele! este clipul cu cele mai multe like-uri din 2019. La cele 278,544 vizualizări clipul a adunat nu mai puțin de 13.290 de like-uri.

Al treilea cel mai apreciat clip este cel în care vă prezentam marele premiu la Giveaway-ul aniversar pentru 300.000 de abonați. Premiul cel mare, Samsung Galaxy S9+ a adunat 9,863 de like-uri.

Al patrulea cel mai apreciat clip este “AM FOST HĂCKUIT!“, clipul în care Radu vă spune cum i-a fost spart un cont, cel al companiei unde își ținea, în siguranță maximă, toate domeniile internaționale. Și nu doar că vă povestește experiența lui, dar vă și învață cum să nu faceți ca el. Clipul a adunat peste 9.000 de like-uri.

Al cincilea cel mai apreciat clip din 2019 este cel dedicat noilor iPhone-uri. Clipul a adunat multe comentarii și like-uri și, ca de obcei, când este vorba despre Apple a stârnit și multe polemici. Însă, chiar și așa, clipul s-a bucurat de o popularitate ridicată adunând nu mai puțin de 8.380 de like-uri.