Cele mai interesante apațirii la Paris FW SS19

Zilele trecute a avut loc unul dintre cele mai importante evenimente din modă. Paris Fashion Week vine la o săptămână după un eveniment la fel de important – Milan Fashion Week. Parisul este al doilea oraș al modei, după New York. Cu o istorie lungă pe prima poziție, din 2017 locul îi este luat de New York. Ca idee, Bucureștiul nu se află nici măcar printre primele 100 de poziții.

Marile case de modă și-au prezentat colecțiile pentru primăvară-vară 2019 pe marile podiumuri, iar în cadrul evenimentelor conexe designeri din toată lumea și-au prezentat viziunile. Însă, inspirație și dovezi de stil nu găsim doar în cadul acestor prezentări, ci și pe străzi. Participanții la eveniment printre care se numără designeri, stiliști, buyeri, bloggeri și așa mai departe oferă o adevărată replică a podiumului, doar că…în stradă.

Fiecare dintre aceștia își aleg cu mare atenție ținutele iar fotografii aleargă să adune poze, să le analizeze și să le includă în topuri. Exact cum voi face și eu acum. 

Cu siguranță vei strâmba din nas la majoritatea ținutelor și te vei întreba dacă oamenii aceia chiar se îmbracă așa în fiecare zi. Ei bine, nu. Prezentările de modă trebuie să fie fastuoase și să prezinte viziunea și forța designerului, acestea nu reprezintă neapărat un stil. De aceea participanți (strada) încearcă să epateze, să ofere lecții de stil și poate chiar să creeze trenduri. Este pentru majoritatea momentul perfect să se afirme, să fie văzuți și să ofere un exemplu. Nu trebuie să iei ca atare ținutele, ci să te inspiri din elemente, combinații și culori. Dar hai să vedem împreună care sunt cele mai interesante apariții: