Video – Reduceri la jocuri

Așa cum ne-a obișnuit Steam, cel mai recunoscut magazinul digital de pe PC, fiecare sezon vine cu reducerile lui. Vara nu este vreo excepție, fiindcă ofertele au venit claie peste grămadă. Așa că până pe 9 iulie când se termină, poți pune portofelul la bătaie. Dacă nici acum nu e un moment bun să îți cumperi jocuri, nu știu când ar fi. Eu m-am uitat peste reducerile din vara asta și m-am gândit să vă arăt ce îmi surâde mie ca raport calitate preț. Ca să nu aruncați banii degeaba și să regretați ulterior.

RESIDENT EVIL 2 – de la 59,99€ la 39,59€

RE2 a fost lansat în ianuarie și a fost un succes atât comercial, cât și din punct de vedere a criticilor. Jocul este refăcut după Resident Evil 2 din 1998, actualizat la standardele grafice moderne. Dacă îți plac shootere de acțiune 3rd person horror, atunci clar nu ar trebui să lipseasă din librăria ta digitală.

DOOM – de la 19,99€ la 14,99€

Doom are 3 ani de când a fost lansat, dar asta nu l-a încetinit. Un shooter clasic cu o grafică excelentă chiar și în 2019, pe care nu trebuie să îl ratezi dacă te-a împiedicat Universul să îl joci până acum.

Hitman 2 – de la 59,99€ la 23,99€

Ce pot să mai spun despre asasinul preferat a tuturor? Și nu, nu mă refer la Ezio Auditore da Firenze, ci evident la Agentul 47. Deși o luptă între cei doi nu ar fi cu nimic mai prejos decât “spectaculoasă”. Dar până se întâmpla asta, puteți prinde jocul complet sub 100 de RON.

BATMAN: ARKHAM KNIGHT – de la 19,99€ la 4,99€

Seria Batman este de referință pentru toate jocurile de genul acesta. Sunt atât de puține la număr fiindcă este foarte greu de realizat o experiență așa de completă și bine închegată. Spider-Man de pe PS4 a împrumutat foarte multe elemente din seria Akrham și a mers de minune. Așa că 5 euro pentru episodul final din seria care a revoluționat „specia literară” chiar este un chilipir.

MIDDLE-EARTH: SHADOW OF WAR – de la 39,99€ la 19,99€

Că tot vorbim de jocuri strălucite, Shadow of War vrea să te introducă în universul lui Tolkien pentru 20 de euro. Dacă ai auzit la început că ar avea probleme cu lootbox-urile, ai auzit bine. Dar de foarte mult timp, ele au fost scoase, așa că scheletul jocului a fost curățat de artrita care îl încetinea. E numai bun de solo play, dacă ai terminat Batman.

Mă voi opri aici cu lista asta, fiindcă restul recomandărilor mele le vei găsi în clipul de mai sus. Spor la shopping și numai bine!