Ce NU îți dorești să găsești în peretele casei tale – Actualități – Cavaleria.ro

Salut! În episodul de astăzi discutăm pe scurt despre cum ISU Brașov a transmis un mesaj Ro-Alert către cetățenii orașului pentru a-i avertiza cu privire la prezența unui urs, mesaj care începea așa: “URSU BAAAA”. Explicația ISU Brașov pentru “eroare” a fost la fel de hilară ca întâmplarea, însă vă las să vedeți voi în clipul video. Totodată am discutat pe scurt și despre primul caz al unui urs Grizzly ucis de o capra în Canada.

 

 

Mergem mai departe în Noua Zeelanda unde poliția a arestat doi indivizi, prinși după ce aceștia au încălcat măsurile de carantina. Oare a meritat? Nu vă spun mai mult, decât că implică câteva găleți de aripioare de pui și 100.000 de dolari cash… și probabil câteva luni de pușcărie sau o amendă usturătoare.

 

 

Următorul articol din acest episod este despre Jonathan Lewis,un tip 32 de ani de Anglia și-a cumpărat recent o casă în Liverpool. În timp ce renova, mare i-a fost surpriza când în peretele casei a găsit o păpusă din cârpe dar și un bilețel înfricoșător. La polul opus, avem o doamnă tot din Marea Britanie, care nu a găsit nimic în casa ei, în schimb a lăsat ceva pentru viitori proprietari. Un schelet în peretele casei.

 

 

La finalul episodului avem o nouă rubrică, unde putem să interacționăm în fiecare episod. Vizionare plăcută!