Cavaleria Black Friday 2021 | Manga

Nu sunt cel mai mare fan al anime-uri-lor sau sau al manga, dar am câteva totuși care mi-au plăcut destul de mult, pentru că a fost o perioadă în care urmăream acest gen de ”seriale” și citeam astfel de cărți. Am făcut o listă scurtă aici cu cele care mi-au plăcut mie cel mai mult. Știu că sunt unele dintre cele mai cunoscute, dar asta poate pentru că au fost și unele dintre cele mai bune, dar acum gusturile diferă de la om la om. Vedeți mai jos lista mea.

Attack On Titan Season 3 Part 1 Manga Box Set, Paperback – Hajime Isayama. Seria aceasta de cărți este una foarte lungă, dar este foarte bună. Trebuie să recunosc că încă nu am terminat de citit toate cărțile, dar am de gând să fac asta de-a lungul vieții mele.

One-Punch Man – Volume 4. One-Punch Man mi s-a părut super genial, atât serialul, dar și cărțile. Este imposibil să nu-ți placă de Saitama și să nu rămâi uimit de fiecare dată de puterile enorme pe care acesta le are și de faptul că nu poate fi înfrânt, oricât de mult își dorește și el acest lucru.

Dragon Ball (3-in-1 Edition) Vol. 3. Dragon Ball e un clasic în viață. Mi-a plăcut mult și Dragon Ball Super (serialul), dar cărțile mi se par puțin mai bune, deoarece lucrurile sunt mult mai bine dezvoltate și ești ținut mereu în priză.

Naruto – Volume 2. Am crescut cu Naruto la televizor și după ce acesta nu a mai fost difuzat, am ănceput să-mi tot cumpăr câte un volum până când le-am citit pe toate. Este de prisos să vă zic că și aici cărțile sunt mult mai bune și chiar merită citite, mai ales dacă ești fan Naruto.

Boruto – Volume 6. Am fost puțin reticent cu Boruto, pentru că nu am fost de acord ca Naruto să nu mai fie în prim plan, dar după ce i-am dat o șansă, am văzut că și aici se întâmplă lucruri foarte interesante și acțiunea este mult mai diferită față de ce știam din Naruto.

Știu că nu există oferta perfectă, iar dacă ai găsit în altă parte produsele menționate mai ieftin, lasă-mi link-ul într-un comentariu.

*Toate link-urile din articol sunt cu afiliere. Tu câștigi o recomandare, noi un comision – win-win. Îți mulțumim!