Black Friday pentru PlayStation 4

Dacă la noi frenezia cu Black Friday a trecut, în restul lumii abia începe. Pasiunea mea principală fiind gaming-ul, m-am gândit să scrutez pe internet și să văd ce oferte găsesc. Prima oprire a fost pe PlayStation Store. Pot spune liniștit că pentru a doua cea mai vândută consolă de casă din istorie, Black Friday este aici și e plin de oferte foarte bune. Nu le voi enumera pe toate, dar am spus să vi le prezint pe cele care m-au impresionat.

Pe primul loc vine Uncharted 4 la 75 de ron. Dacă nu l-ați jucat până acum și sunteți fani al genului de joc action-adventure ca Tomb Raider de exemplu, trebuie „musai” să vă infigeți în el. De la poveste, grafică, gameplay și sunet, experiența Uncharted 4 a fost catharsis pentru mine.

Urmează tatăl anului 2018, care a câștigat Game of the Year în fața lui Red Dead Redemption II, God of War la 75 de ron. Nu voi intra în detalii aici, dar vă las link-ul cu review-ul meu pentru această experiență formidabilă.

La rând vine Spidey la 89 de Ron. Anul trecut a fost pe departe jocul meu preferat și dacă dați un click pe review-ul meu veți vedea și de ce.

Red Dead Redemption II Ultimate Edition urcă pe scena de reduceri de la 430 de Ron la 155 Ron. Dacă, printr-o minune nu ați apucat să îl jucați, găsiți review-ul meu despre joc, aici.

Resident Evil 2 Remake este un joc horror extrem de bun pentru genul său. La 89 de ron nu m-am putut abține și l-am cumpărat de cum am văzut oferta. Dacă aveați chef de un 3rd person horror game, atunci mergeți la sigur cu RE2.

Deocamdată le-am scos pe acestea în evidență, dar ca să vedeți tot ce am ales pentru Black Friday de pe PlayStation Store, vă aștept în clipul de mai jos.