Black Friday pe Steam

Dacă în urmă cu câteva zile am scrutat PlayStation Store pentru oferte de Black Friday, acum a venit timpul să vedem ofertele pentru adepții mouse-ului și tastaturii. În alte cuvinte, a început Black Friday pe Steam, așa că urmează recomandările mele.

Ce mi-a atras privirea prima dată este Rainbow Six: Siege, redus de la 20 de euro la opt euro pentru versiunea de bază. Deluxe Edition a fost redus de la 30 de euro la 12, iar ultimate edition de la o sută de euro la 45. Jocul se adresează celor pasionați de shootere tactice precum Counter-Strike, mai ales că R6 Siege este mult mai complex din punct de vedere al gameplay-ului.

Un alt shooter excelent la reducere, doar că de data asta mai old-school, este Doom. Redus de la 20 de euro șase euro, Doom este un must-have. Dacă vrei să vezi review-ul meu cu jocul, te invit să dai un click aici.

Tot la capitolul jocuri pe care trebuie musai să le joci, avem Bioshock: The Collection, redus de la 60 de euro la doar 15 euro. Nu pot lăuda destul această serie, fiindcă gameplay-ul împletit cu sound design-ul și povestea filosofică din spate se traduc într-o experiență de neuitat.

Schimbăm puțin registrul la din universul lui Tolkien, Middle Earth: Shadow of War. Al doilea joc din serie, care deși a început cu microtranzacții, de ceva timp încoace este exact cum ar trebui să fie. Este redus de la 40 de euro la zece euro, o ofertă foarte bună pentru un joc cu cel puțin 20 de ore de gameplay.

Pe departe cel mai tare joc cu bătaie de anul acesta, Mortal Kombat 11 este redus de la 60 de euro la 30 de euro. I-am făcut și acestuia review-ul și ca să vezi ce cred despre el, te invit să dai un click aici.

Resident Evil 2 intră la recomandările mele fiindcă este un 3rd person horror excelent. Deși unele elemente te îngrădesc prea mult după părerea mea și trebuie să joci mereu după regulile dezvoltatorilor, experiența este una pe care nu o vei uita prea curând. Îl poți găsi redus de la 60 de euro la 20, o ofertă extrem de bună pentru calitatea lui.

La rând urmează Gears 5, alt joc excelent din 2019 pe care îl recomand cu desăvârșire. De la grafică, la gameplay, la modul story sau multiplayer, Gears 5 este un pachet complet. Îl vei găsi redus de la 70 de euro la 35. Oferta nu este deloc rea, și dacă vrei să îl ai pe Steam, atunci go for it, după cum se spune.

Printre sugestiile mele trebuia să se afle neapărat un shooter online care îți poate răpi până și sute de ore de joc. Destiny 2 Shadowkeep îl poți găsi redus de la 35 de euro la 21. Dacă nu ai apucat să îl joci din pricina exclusivității cu Activision, acum îl poți lua pe Steam liniștit. După cum am spus și în review-ul meu, experiența este inegalată în shootere online când vina vorba de gameplay.