Binge TIME! Ratched, The Devil All Time și AWAY.

Hai că vine toamna. Frig, ploaie. În teorie. În practică poți să inventezi alte scuze ca să stai lipit de televizor pentru câteva seriale tari. Așa că, iată câteva recomandări de pe Netflix cu producții noi.

RATCHED (18 septembrie)

E o vorbă, nu știu dacă românească: monștrii sunt creați, nu născuți. Ratched e despre o asistentă pe care o cheamă, ai ghicit, Ratched. Ea vine în California, într-o misiune clandestină, să lucreze într-un spital psihiatric de prestigiu. Umblau zvonuri că în acest spital se fac experimente noi și grave asupra minții umane. Hai că scenariul e deja plantat în mintea ta. Dacă ești fan Dexter, posibil să-ți placă Ratched.

The Devil All the Time (16 septembrie)

Un film în care joacă și Sebastian Stan, Robert Pattinson și Tom Holland. Un scenariu ușor prea SF pentru gustul unora, dar dacă ești fan Stranger Things, posibil să-ți placă și acest titlu regizat de Antonio Campos. Arvin Russel, adică Tom Holland se luptă cu forțele malefice care îl amenință pe el și pe familia sa. Noroc însă cu restul personajelor care converg în jurul lui. Acțiunea este plasată după cel de-al Doilea Război Mondial. Dacă nu mai ai răbdare până pe 16 septembrie, poți să citești cartea lui Donald Ray Pollock. E originalul.

AWAY

Avem și un serial nou pentru pasionații de spațiu. AWAY este despre o misiune umană spre Marte. Rol principal este Hillary Swank.

Michael McIntyre: Showman

Aștepți și o comedie, nu? Din newsletterul Netflix am remarcat doar o bucată de stand-up de la Michael McIntyre. Nu ai cum să nu-l iubești. Pentru un englez vorbește clar și cu glume ușor de înțeles, bazate pe viața reală. Cel mai probabil. Showman apare pe 15 septembrie.