Au băgat calul în casă la petrecere – Actualități

Salut, în episodul de săptămâna asta am discutat despre vestita petrecere de la Călărași în care opt indivizi ce consumaseră alcool au bagat calul în casă să petreacă alături de ei. Avem imagini video de la petrecere, așa că e de neratat!
Următorul subiect discutat este despre prezentarea de modă din Belgia în care preoții au defilat în veșminte bisericești în valoare de câteva milioane de euro. Oh, Doamne. Curios? Avem imagini video de la defilarea care a avut loc într-o catedrală.
Îl mai știți Răzvan Stefănescu, tipu acela plecat în Suedia care a devenit viral acum ceva timp după ce s-a întors în țară cu numerele de înmatriculare deja cunoscute, Puie MSD. Ei bine, el s-a întors în țară cu niște numere noi, actualizate situației politice.
Ultimul subiect de săptămâna asta a fost despre un nene din Marea Britanie și ce trăsnăi a început el sa facă când a aflat că mai are doar câțiva ani de trăit. Btw, voi ce ați face dacă ați afla că mai aveți doar câțiva ani de trăit? Sigur nu ce a făcut nenea acesta…
La final, avem rubrica nouă în care v-am lăsat răspunsul corect din episodul trecut dar și o nouă întrebare cu subiecte din articole de presă 100 % adevărate. Vizionare plăcută!