Am așteptat 2 ore să vedem Huawei P50

Eyo oameni, bine v-am regăsit la încă un episod din seria noastră foto-video. De câteva zile mă gândeam la un clip despre telefonul pe care îl tot așteptăm din martie, dar care întârzie să apară. Sunt tot felul de zvonuri pe internet despre cum o să arate, ce știe să facă, cât de mare e senzorul principal și așa mai departe, însă până acum nimic oficial despre lansare.

Ieri a venit totuși vestea unui eveniment Huawei de lansare a noului sistem de operare. Harmony OS a fost prezentat azi împreună cu câteva noi dispozitive de la Huawei printre care am văzut două ceasuri (Huawei Watch 3 & 3 PRO), două monitoare, căști și chiar o tabletă nouă. Ah, la final, după două ore de așteptare, Huawei a prezentat timp de 10 secunde un clip care ne confirmă design-ul ales pentru modulul de camere de pe P50.

Mi-aș fi dorit mai multe detalii și specificații, dar Huawei a decis să mai amâne lansarea seriei 50 pentru o dată încă nesetată. Vezi în clipul de mai jos cele mai importante momente ale prezentării și reacțiile noastre.