Astăzi avem o ediție de cinci chestii cool plină de roboți. Unul face burgeri, unul oferă noi speranţe celor care au nevoie de o proteză eficientă şi ieftină, iar cel de la final este numai bun de luat în pat. 

Youbionic este un braț robotic dublu ce este complet funcţional dar și foarte uşor de controlat. Senzorii instalaţi pe muşchii omului transmit comenzile necesare către braţul robotic, iar acesta execută fără să comenteze. Graţie tehnologiei, care acum îţi permite să-ţi instalezi braţe suplimentare şi complet funcţionale, se pot salva zeci de mii de situații. 

Flippy este robotul care întoarce hamburgeri 24 de ore din 24, fără să vrea pauză de cafea sau contract colectiv de muncă. Robotul grătargiu este capabil să distingă între mai multe tipuri de chiftea şi poate recunoaşte stadiul de prăjire în care burgerii se află. Îi întoarce în funcţie de instrucţiunile primite şi chiar îi poate pune pe chiflele deja tăiate. Bun, nu?

Somnox este singurul roboțel din lume care are nevoie sa îl ții în brațe. Menirea lui este să te trimită cât mai repede în lumea viselor iar tu să ai cel mai liniștit somn. Somnox are integrate şi funcţii de meditaţie, adică e capabil să îţi spună o poveste de seară, să îţi cânte un cântecel de leagăn sau să emită sunete neutre, precum valurile mării. 

 

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

Braț bionic

Flippy, robotul pentru burgeri

Curierat GITA

Cuțitul fistichiu

Perna inteligentă

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.