Acestea sunt mașinile lui James Bond! – Tu ce film ai mai văzut?

James Bond este definit de mai multe elemente: atitudinea, șarmul, femeile, armele, gadgeturile, costumele, ceasurile, deja sunt prea multe, parcă! Cel mai important element dintre toate, cred eu, este mașina pe care o conduce agentul secret.

De-a lungul a 60 de ani de carieră pe marile ecrane, James Bond a condus numeroase mașini. De fapt, numeroase cred că este o subapreciere. Extrem de multe mașini.

Nimeni nu are chef să vadă BMW Z3 sau BMW Z8, dar sunt câteva modele de mașini cu totul speciale. Lotus Esprit, BMW 750iL, Citroen 2CV, Aston Martin V8 Vantage, DBS, Vanquish, DB10 sunt doar câteva modele de pe lista mea, care se încheie cu cea mai importantă dintre toate: Aston Martin DB5.

Grație celor de la Țiriac Collection, am avut ocazia să filmez 3 modele: Aston Martin V8 Vantage, Citroen 2CV și Aston Martin DB6. Programul de vizitare al galeriei Țiriac Collection din Otopeni este de vineri până duminică, de la 10:00 la 19:00.

A fost o experiență specială pentru mine, deoarece sunt un fan al mașinilor Aston Martin.

Cei de la Bigotti mi-au împrumutat un costum, George a împrumutat pentru mine un Aston Martin Rapide S, Andrei Brătucu a vorbit cu cei de la barul Flair Angel să pot filma la ei și astfel a ieșit clipul acesta: