A uitat ca e căsătorit și a făcut iar nuntă, “Dorel” de la Suceava – Actualități

Salutare! În episodul de săptămâna aceasta o avem pe Ruby Coles care tocmai ce absolvise facultatea, iar din cauză că au fost anunțați că evenimentul are loc online și că o vor face pe o platformă de streaming, aceasta s-a enervat și le-a trimis o poză pe care să o folosească de profil cu ea, de pe WC. Gestul femeii a surprins-o și pe ea, deoarece nu se aștepta ca evenimentul să fie atât de mare și să-i vadă poza de profil atât de mulți oameni. Partea bună e că nu o va uita nimeni. Trecem la un alt subiect, zic eu destul de interesant și de amuzant. Cred că orice fată își dorește să se mărite și să aibă o nuntă cât mai mare și cât mai frumoasă, dar nimeni nu se aștepta ca Lisa să fie cerută a doua oară de soțul ei. Da, chiar de soțul ei. Bărbatul are Alzheimer, iar când stăteau într-o zi în pat și se uitau la televizor unde era difuzată o nuntă, acesta a întrebat-o pe Lisa dacă vrea să fie soția lui și să facă o nuntă, din nou. Deci cine zice că nu te poți mărita de două ori cu același bărbat?

În continuare avem poveste kinky a unui bărbat care s-a decis să meargă să o ia pe iubita lui pentru că afară ploua. Acesta s-a dezbrăcat complet și a plecat după ea  pentru a îi face o supriză. Surpriza a fost se pare pentru el când a văzut-o pe iubita lui cu doi prieteni, care voiau să se urce și ei în mașină să se ferească de ploaie. Acesta când i-a văzut a luat-o la sănătoasă de rușine. I-a explicat iubitei lui toată povestea, dar aici nu s-au terminat lucrurile pentru el, a mai avut parte de încă o surpriză în momentul în care a ajuns acasă și a vrut să-și parcheze mașina.

Și bineînțeles, ultimul subiect al acestui episod este despre un “Dorel” care a făcut-o lată. La Suceava, o trecere de pietoni dă direct într-un zid și într-un coș de gunoi. Cum au reușit aceasta performanță? Vezi clipul de mai jos unde am dezvoltat acest subiect pe larg. Vizionare plăcută!