Video – Wolfenstein: Youngblood pe un Legion Y740 cu RTX 2080

Cei de la Nvidia au fost destul de drăguți și ne-au trimis o copie de Wolfenstein: Youngblood pentru PC. Eu sunt un mare fan al jocurilor Doom și Wolfenstein, fiindcă pentru mine captează esența unui shooter sci-fi excelent și senzația de fun este la maximum. Cel puțin în 2017 când a apărut al doilea joc Wolfenstein am fost dat pe spate. L-am terminat într-un singur weekend și dacă nu era pentru Horizon: Zero Dawn, ar fi fost jocul meu preferat din acel an. În fine, nu ne-am adunat astăzi aici ca să discutăm despre vechiul joc, ci despre noul titlu: Wolfenstein: Youngblood.

În primul rând, Youngblood este diferit față de cele două de dinaintea sa. Nu mai joci cu protagonistul „de serviciu”, ci cu fiicele sale aflate undeva la vârsta majoratului. Ca povestea să funcționeze, scriitorii l-au dat dispărut pe B.J. și rămâne în sarcina ta ca una dintre surori să îl găsești, alături de cealaltă. Altfel nu se poate, fiindcă indiferent dacă alegi să joci singur ori online cooperativ, mereu ești atașat la șold de sora ta. Sfatul meu este să joci alături de un prieten fiindcă experiența co-op este într-adevăr satisfăcătoare.

 Wolfenstein: Youngblood

Am văzut pe internet tot felul de recenzii care îl blamează ba că nu are nu știu ce, ba că are prea mult din altceva, în fine. Nu mă ghidez deloc după asta. Părerea mea din cât l-am jucat, este că Wolfenstein: Youngblood este o experiență excelentă și dacă îți plac jocurile de genul nu ar trebui să îl ratezi. Este pur și simplu mega distractiv, nu am cum altfel să îl descriu. Da, este diferit față de restul, dar asta îmi și place, sincer.

 Wolfenstein: Youngblood

Shooting-ul rămâne la fel de bun, iar faptul că este mai mult RPG față de versiunile din trecut îl face apetisant după părerea mea.

Așadar l-am testat pe al meu Lenovo Y740 cu 2080-Max Q, cu i7- 8750H și rezultatele au fost uimitoare. Unu la mână fiindcă este excelent optimizat, doi din cauză că plăcile acestea de vârf, chiar fac față la tot ce le arunci în cale. Ca să vedeți cum rulează pe un astfel de laptop, vă aștept în clipul de mai sus. Numai bine.