Weekend în București

Este vineri și ne bucurăm. Nu pentru că nu ne place la job sau pentru că am obosit, ci pentru că se anunță un nou weekend plin de evenimente. Iată ce vă recomand.

VINERI

Rock-Ul Românesc Cântă AC/DC

the_rock_cavaleria.ro

Vineri, 8 iulie, la Arenele Romane, Cristi Minculescu, Alin (Coiotu) Dincă de la Trooper, Gabi ( Guriță ) Nicolau de la Krypton, Ovidiu Anton și Cristian Hrubaru (ROCK FM) alături de The ROCK, trupa tribut AC/DC a României sunt în premieră pe aceeași scenă. Prețul biletelor începe de la 35 de lei și ajunge până la 150 de lei (Meet & Greet). Toate biletele sunt limitate.

Smiley și The Band

smiley_beraria_h_cavaleria.ro

La Berăria H Optimistul de serviciu împreună cu The Band te așteptă de la ora 20.00, cu masa pusă, iar de la 21:45 pe scenă. Prețul biletelor începe de la 65 de lei și ajunge până la 145 de lei.

Un tramvai numit dorință

un_tramvai_numit_dorinta_odeon_teatru_cavaleria.ro

Trebuie neapărat să mergi la Odeon să le vezi pe Rodica Mandache, Crina Mureşan și Anda Saltelechi într-o piesă adaptată după A Streetcar Named Desire de Tennessee Williams. Prețul unui bilet este de 31,80 sau 15,90 lei.

 

SÂMBĂTĂ

Aristopaths – I Am the Sin

aristopaths_concert_sin_cavaleria.ro

La Clubul Țăranului, pe 9 iulie, de la ora 21:00, trupa Aristopaths îşi lansează albumul “I Am The Sin”. Dacă nu ai auzit de ei și ești curios mergi să-i vezi.

Refugiul

refugiul_cavaleria.ro

Tot la Teatrul Odeon se joacă sâmbătă, 9 iulie, Refugiul de Jennifer Haley, în regia lui Horia Suru. Piesa reprezintă cele mai mari frici ale noastre cu privire la viitorul internautic, după cum spune regizorul. Nu l-am văzut, însă mi-a stârnit curiozitatea. Prețul unui bilet este de 21,20 de lei.

Orchestra Titanic

orchestra_titanic_cavaleria.ro

La Teatrul În Culise, de la ora 20:00, începe o comedie spumoasă cu umor ușor ca de weekend.

DUMINICĂ

Kafka. 5 vise

kafka_5_vise_odeon_teatru_cavaleria.ro

Pentru fanii prozei moderne ”Procesul” şi ”Metamorfoza” de Franz Kafka reprezintă un punct de referință. Texte din aceste două poezii și nu numai puteți vedea puse în scenă la Teatrul Odeon de la ora 19:30.

Escrocul perfect

ecsrocul_perfect_teatru_cavaleria.ro

O comedie despre traseul pe care îl umează un cuplu, o imagine-metaforă pentru o societate dezumanizată în care până și viaţa de familie este de vânzare. Ce poate fi mai bun pentru o seară de duminică decât o comedie bună? Unde mai pui că se joacă la BackYard Garden & Pub.