Weekend în București

Weekendul este aici și așa cum v-am obișnuit vă aduc veștile despre evenimentele din oraș.

VINERI

FreeStay

freestay_2016_trubute_cavaleria.ro

De la ora 22:00 ne dăm întâlnire în Sufrageria True Social Club cu DJ Ollo în deschidere iar apoi cu băieții de la FreeStay. “Altfel de magie”, “Trebuia sa fii tu” și “Las-o…” sunt doar câteva din piesele pe care merită să vii să le asculți. Prețul biletului este de 30 de lei și include un shot de la bar.

Mike Servito Vs. Dr. Rubinstein

mike_control_club_cavaleria.roParty all night long în Club Control.

Istoria circulației monetare în București și în împrejurimi

istoria_monedelor_București_numismatica_cavaleria.ro

Expoziţia organizată de Muzeul Municipiului Bucureşti este deschisă la Muzeul „George Severeanu” (str. H. Coandă, nr. 26, sector 1), în perioada 10 august 2016 – 2 aprilie 2017. Dacă nu ești neapărat pasionat de numismatică, merită să mergi să vezi muzeul.

SÂMBĂTĂ

Summerwell

summerwell_bucuresti_romania_cavaleria.ro

A șasea ediție Summer Well, ca de obicei, în al doilea weekend din august, îi aduce la un loc pe The Chemical Brothers, Hurts, Years & Years, The Neighbourhood, Crystal Fighters, Milky Chance, BØRNS, Blossoms, Sundara Karma și HÆLOS.

Pacifica & Leo Iorga

pacifica_beraria_h_compact_concert_rock_cavaleria.ro

Toate hiturile Pacifica dar şi cele din perioada Compact le poți asculta pe terasa Berăriei H. Spectacolul începe de la 22:30, intrarea este liberă iar prezența în număr cât mai mare este încurajată!

“Joaca de-a Vacanta” 

improv_show_2016_cavaleria.ro_teart

Improvizație pentru seri de vacanță la Ceainăria ARTea de la ora 20:00. Accesul se face pe bază de rezervare la numărul: 0773 303 113.

Fata din curcubeu

fata_din_curcubeu_cavaleria.ro_2016_godot_cafe

De la ora 22:00 la Godot Cafe Teatru Ilona Brezoianu joacă, în varianta Liei Bugnar, într-o piesă de teatru ce te va face să-ți pui multe întrebări. Eu am văzut varianta cu Tania Popa jucată la TNB, însă la Godot este o cu totul altă experiență. Prețul biletului este de 35 de lei.

DUMINICĂ

Carte de vizită – Premieră

carte_de_vizita_cavaleria_tnb_2016_ro

Un recital de actor care vrea să-şi aducă publicul aproape într-un spectacol interactiv, în care cântecul de suflet, Blues-ul, va fi la loc de cinste! Vom asculta şi country şi piese din repertoriul legendarei trupe Bee Gees, din repertoriul lui Eric Clapton, Frank Sinatra, Serge Lama. Prețul biletului este de 30 de lei.

Rihanna – Zutopia

zutopia_festival_bucharest

În cadrul festivalului ZUTOPIA, pentru prima oară în România, vor concerta Rihanna, pe 14 august, Steve Aoki, pe 15 august, şi SIA, în ultima zi de festival, pe 17 august. Prețul abonamentului, pentru cele trei zile, începe de la 226,80 lei și ajunge până la 702 lei.