Ce să faci în weekend

O nouă zi de vineri, de data aceasta cu o vreme mai mohorâtă. Nu-i nimic, nu ne pierdem buna dispoziție. Doar avem în față două zile libere pe care să le petrecem după pofta inimii, nu? Nu știu despre voi, dar pe mine vremea asta de afară mă trage la somn și seriale. Nu că ar fi prea multă agitație în oraș. Doar să-ți găsești tu motivația să ieși din casă.

Prima pe lista mea este o petrecere Dress in White la Concorde Hotel. Astfel de evenimente se țin în special vara, pe plajă ori pe o terasă, dar te poți distra la fel de bine și pe timpul sezonului rece în cadrul potrivit. A treia petrecere de acest gen organizată de artfirst.ro are loc pe 3 noiembrie, de la ora 19:00. În cadrul evenimentului vei găsi o expoziție exclusivă în care zece artiști își vor expune tablourile. Intrarea este liberă, iar dacă vrei să participi găsești mai multe detalii aici.

Și pentru că îți spuneam că vremea asta este numai bună pentru filme m-am gândit să-ți recomand și un serial. Unul atipic, care are un singur sezon. Este vorba despre The End of the F***ing World pe care îți recunosc că l-am văzut de trei ori. Este o dramă comedie neagră britanică bazată pe cartea lui Charles Forsman.

Serialul are după cum spuneam un singur sezon împărțit în opt părți. Pe scurt, fără nici un fel de spoiler, serialul spune povestea lui James, un tânăr de 17 ani care se consideră sociopat. Viața lui se schimbă în momentul în care o cunoaște pe Alyssa, o fată cu o frumusețe aparte, rebelă și care are propriile ei probleme. Un cuplu perfect, nu? Și pentru că nu vreau să-ți stric surpriza nu o să îți dau mai multe detalii. Doar te invit să-l vezi și te aștept să-mi lași un comentariu cu părerea ta despre acest serial.