Weekend în București

Când a mai trecut o săptămână? Nu contează. Este din nou vineri și așa cum te-ai obișnuit îți facem o listă cu evenimentele din București. Sper să te inspire.

VINERI

Johnny King & Band – Nights by the Lake

jamaican_nights_johnny_king_cavaleria.ro

La Berăria H, Johnny King susține un concert alături de trupa sa. Este încurajată prezența în număr cât mai mare așa că intrarea este liberă.

Trebuie doar să crezi! By Simion R. Stefan

trebuie_doar_sa_crezi_cavaleria.ro_2016

Eu nu cred, așa că mă voi duce să mă convingă Ștefan că magia chiar există. Vino și tu de la ora 20.00, la
Mulanruj Dining Theatre. Prețul biletului este de 40 de lei.

Declick

teatru_declick_cavaleria.ro_2016_godot
La Godot Cafe, Rareș Lucaci și Antonia Ionescu joacă într-o piesă ce vorbește despre „intimitatea împărţită într-o noapte cu un partener aproape necunoscut…”. Piesa durează o oră iar prețul biletului este de 30 de lei.

SÂMBĂTĂ

Organic Days Festival

organic_days_cavaleria.ro_verona_gradina_bio_vegan

Festivalul de trai simplu, frumos și sănătos deschide porțile celor mai înverzite locuri din București: Grădina Verona, Grădina Sticlalilor și J’ai Bistrot pentru publicul din oraș. Aveți parte de activități informative și recreative, produse și meșteri care manifestă alternativa organică a vieții de oraș.

Scorpions

scorpions_cavaleria.ro_bucuresti

Fără să fie nevoie de alte prezentări, trupa germană susține un mult așteptat concert la Romexpo pentru a celebra 50 de ani de activitate sub egida turneului mondial – Return To Forever/ 50th Anniversary Tour! Prețul unui bilet variază între 172 și 270 lei.

Marius Vernescu Trio

istoria_pianului_2016_cavaleria.ro

Câștigător Premiului I la Montreux Jazz Festival, în 2002, Marius Vernescu ne va prezenta istoria pianului trecând de la Oscar Peterson la Art Tatum și de la Bill Evans la Chick Corea. Spectacolul are loc la Green Hours de la 19:30. Prețul biletului este de 30 de lei.

DUMINICĂ

Dragoste și căpșuni

dragoste_capsuni_teatru_backyard_cavaleria.ro

La BackYard Garden & Pub de la ora 17:00 are loc un spectacol ce explorează diferite teme, precum inutilitatea legăturilor ce se bazează pe sex și dorință, arătându-ne astfel cine suntem de fapt în funcție de persoanele cu care interacționăm sau de momentul în care ne aflăm.

Creditul

creditul_cavaleria.ro

Răzvan Vasilescu și Şerban Pavlu, în regia lui Mihai Constantin, la Godot Cafe, prezintă modul în care un om recurge la violență și intimidare pentru a obține un credit. Piesa este o adaptare după Jordi Galcerán. Prețul unui bilet este de 40 lei.