VIDEO – Cele mai tari jocuri cu mașini pentru smartphone

Jocuri şi mașini. Cele două cuvinte care îmbină perfect şi succint pasiunile din copilărie pentru cei mai mulți dintre noi. Pentru unii, autoturismele şi jocurile continuă să rămână preocuparea principală, chiar şi după ce ne căsătorim şi avem propriile noastre odrasle. Spre norocul meu, eu am o meserie care îmi permite să mă distrez şi cu maşinile, şi cu jocurile, împreună sau separat, iar la final de lună să mai fiu şi plătit pentru asta.

M-a cucerit joaca pe mobil din prima clipă când am devenit proprietar de telefon cu jocuri. O poveste simplă, ca alte câteva miliarde, probabil. Am așteptat însă mulți ani până să nimeresc un titlu care să includă și mașini, iar apoi mi-am pus pofta în cui alți câţiva ani ca să prind ceva ce aminteşte de un simulator auto. E drept că nu ai cum să te bucuri de un simulator adevărat pe smartphone, dar există câteva titluri care pot să-ți satisfacă setea de condus și jucat când aștepți într-un aeroport. Unele dintre ele te lasă să îți compari timpii și rezultatele cu alți oameni de pe Internet, iar asta nu poate decât să te bucure și să te împingă să tragi mai tare și să te concentrezi mai mult atunci când te joci.

Am văzut recent un meme pe internet care compara cheat-urile de pe vremea când eram noi copii și cele de astăzi. Pe atunci, trebuia să introduci un cod în consolă sau să apeși anumite taste într-o ordine, dar acum este suficient să introduci datele de la card și să plătești ca să avansezi în joc. Niciuna nu-i bună, dar măcar erau gratis cheat-urile pe vremuri. Astăzi, dacă joci Real Racing 3 sau Top Drives ai putea fi nevoit să cumperi diferite obiecte în joc ca să poți avansa. Din fericire, în Grid Motorsport nu trebuie să faci asta, că ai plătit deja jocul.

Ți-am povestit destule despre jocuri, te las să vezi ce am jucat noi în materialul de mai jos.